adidas 25/7 TANK

Дамски потник (1385000781)

без оценка
оценка: 0

Описание

adidas 25/7 TANK

Дамската тениска adidas 25/7 TANK дава пълна свобода на движенията на тялото. Изработена от материал с водоустойчива обработка. За проветривостта на тялото, ще се постарае задната част , която е направена от мрежа. В страничните джобове можете да поставите дребни предмети. Светлоотразителните елементи гарантират безопасност и при намалена видимост.

  • вшити странични джобове
  • задният панел от мрежа подобрява проветряването
  • големи отвори за ръкавите
  • отразителни материали с бързо забелязванесъздаден е от рециклиран полиестер, който допринася за опазването на природните източници и за намаляването вредните емисии

Характеристика

Артикулен номер 1385000781
Код на продукта DZ1556
Материал 100 % полиестер
Колекции adidas Performance

Колекции

adidas Performance

Продуктите с логото на adidas Performance продължават с първоначалното предназначение измислено от основателя на марката adidasAdi Dassler. Неговата идея и цел са били да предоставя на спортистите продукти от най-високо качество. В днешно време adidas Performance предлага функционално бельо и спортни обувки за всякакъв вид спорт като футбол, бягане, outdoor, силови тренировки, баскетбол, тенис, волейбол и други. Благодарение на комбинацията от най-нови технологии и материали се създават продукти, които помагат на спортистите да преодолеят границите на възможностите си. Всеки може да си избере от колекцията  adidas Performance и то без значение дали е професионален спортист или човек, който спортува, за да поддържа форма.

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Подобни продукти