Asics GEL-DS TRAINER 26

Дамски маратонки за бягане

(108294)

без оценка
оценка: 0

Описание

Asics GEL-DS TRAINER 26

Дамските обувки Asics GEL-DS TRAINER™ 26 са идеални за всички любители бегачки на дълги разстояния. Благодарение на подобрената безшевна горна част се предлага отлично обгръщане на краката, което ще помогне на естествените движения и удобство за постигане на по-добри особени рекорди на всяка стъпка. GEL-DS TRAINER са включени в колекцията COLOR INJECTION с различни цветни комбинации, което често се среща в моделите NOOSA TRI™. Подобрена е мекотата и еластичността на тъканта, което помага за естествените движения. Допълнени са с отразителни детайли, които ще бъдат подходящи при тренировки в тъмнина. Необходимата подкрепа предлага на краката се предлага от копиращата ходилото стелка, което дава още по-голямо удобство на краката. Техниката за оцветяване е екологична ( не вреди на околната среда) и запазва цветовете си за дълго. PROPULSION TRUSSTIC ™ технологията в подметката копира краката и образува форма, която дава енергия на всяка крачка. Технологията DUOMAX™ е поместена в средната част е и подходяща за подкрепа на ходилото при пронация и забранява неговото обръщане в посока навътре. GEL™ технологията за омекотяване се грижи за абсорбирането на ударния шок при стъпване, докато FLYTEFOAM™ материала в междинната подметка предлага на краката мекота при всяка фаза на бягането. Частта около петата е допълнена с издръжливата гума AHARPLUS™, благодарение на което бягането ще бъде с още по-голямо удобство.
 • FLYTEFOAM™ технологията омекотява стъпването
 • GEL™технологията омекотява зоната под петататъкана горна част
 • PROPULSION TRUSSTIC™ технология
 • DUOMAX™ за по-добра стабилност на ходилото
 • AHARPLUS™ допълнителна част около петата за повишена издръжливост на обувките

Характеристика

Код на продукта 108294
Код на доставчик 1012B090-401
Горна част мрежа, синтетичен материал
Междинна подметка GEL,FLYTEFOAM™
Подметка гума, AHAR+
Настилка шосета
Използване темпо
Степен на омекотяване на натиска средна
Свод нормална, низка
Водоустойчивост не
Начин на стъпване неутрално, пронация
Тегло 190 g
Технологии ASICS-GEL™, DUOMAX®, AHAR®+
Цвят синьо, розово, бяло

Използвани технологии

ASICS-GEL™

Системата за омекотяване ASICS-GEL™ намалява въздействието на натиска върху ходилото при стъпване и същевременно предоставя опора, за да елиминира грешните движения. Омекотяващата система ASICS-GEL™ ...

DUOMAX®

DUOMAX е създаден от материалите, които се използват за средната част на подметката, но е много по-твърд. Разположен е в средната част на ходилото. Той помага за намаляване на пронацията и ...

AHAR®+

AHAR® (ASICS High Abrasion Resistance Rubber) е специална и изключително износоустойчива гума, която се намира в най-натоварените части на подметката. Новата AHAR® + е още по-мека. Предоставя по-голям ...

Оценки

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Как да изберем размер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Изборът на правилен размер е изключително важен при обувките за бягане. Ако щракнете върху даден размер, в надписа над размерите ще го видите пресметнат в други размери. Размерите могат да бъдат различни при различните производители. За съжаление не съществува таблица, която да отговаря на всички размери. 
Препоръчваме Ви да използвате размерите CM, които при марката Asics показват ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДЪЛЖИНА НА ХОДИЛОТО в сантиметри за даден размер. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите. 

В случай че премерите дължината на ходилото си и резултатът е 25,3 см, тогава е подходящо да изберете размер 40 EU, за да имате малко повече място.

 

 

КАК ДА ПРЕМЕРИМ ХОДИЛОТО

 

 

От какво се нуждаете:

 • Използвайте кутия от обувки или стена с прав ъгъл - 90°.
 • Вземете лист хартия/картон, линия и молив.

 

Как да премерите?

 • Проверете, дали носите същите чорапи, които ще носите най-често с обувките.
 • Стъпете с правилните чорапи върху листа хартия така, че външната страна на ходилото да е опряна в стената или стъпете в празна кутия от обувки така, че петата да е притисната към задната стена на кутията.
 • След това сложете линия и нарисувайте черта с молив пред най-дългия си пръст.
 • Премерете разстоянието (дължината) до чертата, която сте нарисували.
 • Изберете отговарящия размер.

 

Внимание! Винаги премервайте и двата крака, защото в повечето случаи дължината им е различна. Изберете размер според по-дългото ходило.

Подобни продукти

334,90 лв.(7%) 309,99 лв.
Добави в списъка
259,90 лв.(1%) 254,99 лв.
Добави в списъка
Добави в списъка
Добави в списъка
Добави в списъка
189,90 лв.(7%) 174,99 лв.
Добави в списъка
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6