Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
5x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
ASICS

ASICS GEL-TRABUCO 9

Мъжки маратонки за бягане Код: 118786
Разпродадено
Описание
Мъжките обувки за бягане Asics GEL-TRABUCO™9 са изцяло подобрен модел, за да може да използват за всякакви терени. Издръжливата и ...
Описание

ASICS GEL-TRABUCO 9

Мъжките обувки за бягане Asics GEL-TRABUCO™9 са изцяло подобрен модел, за да може да използват за всякакви терени. Издръжливата и едновременно удобна обувка са основните характеристики на тези спортно -туристически обувки. Модела е подходящ за бегачи, които търсят добра издръжливост, защита и отлично приспособяване към пресечени терени. Ширината при пръстите се приспособява лесно към формата на краката и създава удобство при използване. Благодарение на преработената горна част на обувките, теглото им е с 30г по-ниско от предишният модел. Още по-голямо удобство получават краката от използваната междинна подметка FLYTEFOAM™, която е допълнена с омекотяващата технология GEL™ поместена под петата. DUOMAX™ е подкрепяща система помагаща за стабилизирането на крачките при бягане. Пяната поместена в средните части на междинната подметка е с голяма плътност и забранява пропадането на ходилото навътре. Подметката е допълнена с ASICS GRIP гумата и изразителни грайфери в средата и по страничните части на обувките, което дава по-добра стабилност при изкачване на върхове и слизането от тях, като едновременно с това помагат и при отличното приспособяване при плъзгащи терени. Защитният слой в подметката помага за запазването на гъвкавостта и едновременно защитава краката при неравномерни и каменисти терени. GEL-TRABUCO™ 9 е проектирана за постигане на отлично приспособяване към терени при слизане и изкачване в комбинация с междинната подметка от гъвкава пяна помагаща за максималното запазване на енергията в подметката при използване в пресечени терени.

  • проветрива мрежеста горна част
  • GEL™ технологията за омекотяване
  • FLYTEFOAM™ технологията омекотява стъпването
  • AHAR GRIP здрава подметка
  • DUOMAX™ за по-добра стабилност на ходилото

Характеристика

Горна част
мрежа
Междинна подметка
GEL, FlyteFoam
Подметка
гума, AHAR
Настилка
пресечен терен
Водоустойчивост
не
Тегло
320 g
Технологии
AHAR®+ , ASICS-GEL™ , DUOMAX® , FLYTEFOAM
Код на продукта
118786
Код на доставчик
1011B030-400
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 5
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
ASICS