Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Bauer

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD JR

Хокейни протектори за ръмена Код: 8552001905
Разпродадено
Описание
Протекторите Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD junior са от колекцията 2017/2018, която е перфектният избор за хокеисти аматьори, които ...
Описание

Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD JR

Протекторите Bauer SUPREME S150 SHOULDER PAD junior са от колекцията 2017/2018, която е перфектният избор за хокеисти аматьори, които търсят сигурна защита от удари и сблъсъци. Анатомично оформените протектори се приспособяват към ръмената без да ограничават движенията Пяната със средна гъстота (MD пяна) е много лека, намалява болката при удар в областта на раменете, бицепсите и гърдите, което е оформено в предните и задните облицовки. Частта за защита на корема е също от MD пяна и може да се сваля. Високото ниво на защита от пяната с висока гъстота и PE вътрешна част осигурява безопасност за гръбнака. Анатомичната форма на протектора се приспособява съвършено към раменете, затова изглежда добре върху тялото и е много удобен. С лекота можеш да регулираш дължината на защитата за бицепсите с помощта на каишки с велкро лента. Протекторът не се разхлабва и не се мести, докато играеш. Дори и след твърда борба той остава на мястото си благодарение на каишката в областта на корема. Хидрофобният материал, който перфектно отвежда потта, осигурява комфорт и при интензивни хокейни тренировки или мачове. Протекторът съхне изключително бързо и позволява честа употреба. Конструкцията се състои от няколко части и осигурява свобода на движенията.
  • свалящ се и регулируем протектор от MD пяна
  • HD пяна с PE вътрешна част
  • топлинно оформена вътрешна част от MD пяна

Характеристика

Код на продукта
8552001905
Код на доставчик
14222
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Bauer