Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Bauer

Bauer VAPOR X 600 LITE SR 87 R P92

Стик за хокей Код: 8521045034
Разпродадено
Описание
Хокейния стик Bauer VAPOR X 600 LITE Grip-S18 SR е стилен и предназначен за свободна игра. Модела е новост за сезона 2018/2019. В сравнение ...
Описание

Bauer VAPOR X 600 LITE SR 87 R P92

Хокейния стик Bauer VAPOR X 600 LITE Grip-S18 SR е стилен и предназначен за свободна игра. Модела е новост за сезона 2018/2019. В сравнение с предишния модел стикера е олекотен, което му дава по-добро управление и бързо изстрелване. Производителя е използвал нова конструкция и материал , стикера е максимално качествен и здрав. Благодарение на конструкцията на стика и цяло ще подкрепи изтрилите към неприятелската врата. Подсилена част в областта на извивката свързваща дръжката и върха, забранява извиването върха при стрелба. Ниска тежест и уникални технически свойства. Формата на върха е стабилна при и стрелването на шайбата. Тънката пяна с която е подплатен върха, омекотява ударите и шайбата не отскача. Стикът има форма Micro Feel II, която благодарение на заоблените страни и двойно издутия профил на дръжката дава стабилност и контрол при ударите на шайбите. Технологията Pure Shot Blade Profile образува идеалното свързване на дръжката с върха на стикера. При изстрел се насочва винаги перпендикулярно към определената цел. Това качество е основното изискване при изстрелване.
  • Формата на дръжката е Micro Feel II
  • Pure Shot Blade Profile
  • ниско тегло
  • не плъзгаща се дръжка

Характеристика

Материал
композитен материал
Твърдост
87
Острие
Технологията Pure Shot Blade Profile образува идеалното свързване на дръжката с върха на стикера.
Код на продукта
8521045034
Код на доставчик
15207-R-P92
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
Как да изберем стик за хокей
Как да изберем стик за хокей
За марката
Bauer