Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport AERO SOCKS

Велосипедни чорапи Код: 167205
Цвят бяло (бяло / жълто)
Размер:
Изберете си
T1
T2
T3
Размер:
Изберете си

Налично

54,90 лв.
Избери размер
T1
T2
T3
Описание
Олекотените и максимално проветриво чорапи с висока форма Compressport AERO SOCKS помагат за отличното компресиране на мускулите по време на ...
Описание

Compressport AERO SOCKS

Олекотените и максимално проветриво чорапи с висока форма Compressport AERO SOCKS помагат за отличното компресиране на мускулите по време на велосипедните състезания или триатлон.
Основните характеристики на тези чорапи са аеродинамичната им линия в предните части, които са тествани в аеродинамичен тунел. Характерните пъпки са заместени с новите AERO-DOTS, които са проектирани от глезена до горният кант на чорапите и са предназначени за намаляване на сътресенията и подкрепа в задните части, като по този начин се спестява енергия.
Структурата на ходилото наподобява на олекотените обувките за бягане. Леки, от техническа мрежа и проектирани да стоят като втора кожа върху краката. Тези чорапи предлагат уникална вентилация и много бързо извеждат потта и влагата от ходилата. Новият вид ергономична форма около пръстите предлага още по-голямо удобство, което дава възможност на пръстите интуитивно да се поставят за направата на плавна естествена стъпка. Областта около палците е допълнена с фроте материала.
Подкрепата на свода е задължителна за тези модели чорапи. Не само че, създават отлична микро циркулация на въздух , но едновременно с това и забраняват свличането на чорапите в обувките- Чорапите се задържат на своето място и едновременно с това предпазват от възникването на наранявания, мехури и охлузвания.
В задните части на чорапите е поставена олекотена мрежа, която дава отлична проветривост. В областта на ахилесовото сухожилие са проектирани два вида пъпки 3D-DOTS за постигане на максимална подкрепа по време на велосипедизъм и бягания. Кройката на aero чорапите е още по-висока сравнена с моделите за трасета , за да бъде постигната оптимална аеродинамичност. И всичко това е съобразено с ограниченията на международния колоездачен съюз UCI.
Горният кант има във вътрешната си част силиконови колелца за задържането на чорапите по време на бягане.
  • система за проветряване в предната част
  • уникална вентилация и бързо извеждане на потта
  • ергономично приспособяване при пръстите
  • опора на свода

Характеристика

Материал
96 % полиамид , 4 % еластан
Код на продукта
167205
Код на доставчик
XU00054B_006
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 1
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Compressport