Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport HURRICANE JACKET v2

Мъжко яке за бягане Код: 1525003714
Разпродадено
Описание
Мъжкото яке за бягане Compressport HURRICANE JACKET v2 е създадено така, че перфектно да защитава врата от вятъра и същевременно да не ...
Описание

Compressport HURRICANE JACKET v2

Мъжкото яке за бягане Compressport HURRICANE JACKET v2 е създадено така, че перфектно да защитава врата от вятъра и същевременно да не ограничава движенията на главата. Разполага с ергономичен цип, който е разположен диагонално от лявото рано до дясната страна на талията. Това прави разкопчаването супер бързо и лесно дори и по време на състезание. В областта на гърба разполага с изключително добре дишащ микрофибър, който се грижи за отвеждането на горещината. Разполага с два джоба в областта на кръста, всеки от които достъпен от различна страна (ляво и дясно).
Якето се отличава и с изключително лекото си тегло, което не се повишава, дори и когато се изпотиш. Същевременно е много лесно сгъваемо и заема малко пространство. Както названието му подсказва, това яке е създадено за най-тежките условия и предоставя перфектна защита от вятъра. На тъмно или в мъгла със сигурност ще оцениш светлоотразителния печат на гърдите. Якето е подходящо както за бягане, така и за колоездене или за ски бягане.
  • ветроустойчиво
  • права яка
  • диагонален цип
  • високо еластична материя
  • светлоотразителни лога
  • двоен джоб в областта на кръста
  • лесно сгъваемо

Характеристика

Материал
92 % полиамид, 15% еластан
Код на продукта
1525003714
Код на доставчик
WSTRV2-LS99
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Compressport