Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport HYBRID PULLOVER

Функционална мъжка термо блуза Код: 117941
Цвят черно
Размер:
Изберете си
S/M
L/XL
Размер:
Изберете си

Налично

264,90 лв.
Избери размер
S/M
L/XL
Описание
Функционалната мъжка термо блуза Compressport HYBRID PULLOVER е с долен слой 3D THERMO 110г, а повърхността ѝ е допълнена с вятърно ...
Описание

Compressport HYBRID PULLOVER

Функционалната мъжка термо блуза Compressport HYBRID PULLOVER е с долен слой 3D THERMO 110г, а повърхността ѝ е допълнена с вятърно устойчив материал. Подходяща е за бягане , където може да се използва, като горен слой. Подходяща е за активности с голяма интензивност . .
Удобствата на 3D THERMO са комбинирани са допълнени с ветроустойчива мембрана на гърдите , което прави тази област добре защитена. 3D микро влакното в основния слой създава бързо извеждане на влагата и поддържа комфортната температура на тялото. Термо влакното е изработено от меки и еластични влакна- добре прилепва за тялото и дава възможност за свобода на движенията. Леко повишената яка предлага добра защита от вятъра, едновременно с това е достатъчно еластична и не дразни кожата при дългото си носене. Удобството от тениската се оценява най-вече в моментите , когато на гърба си имаш елече за бягане или раница. Предните части са защитени от вятъра , а в задните не се задържа потта. .
Голямото предимство на тениската е нейното практично сгъване. Идеална за бягане на дълги трасета и заема малко място в багажа или колана за бягане.
  • вятърно устойчив слой в предната част
  • идеална е за носене в раница
  • качествена изработка
  • body-fit
  • реглан ръкави
  • по-висока яка

Характеристика

Материал
100 % полиамид
Код на продукта
117941
Код на доставчик
HBPO-990
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 1
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Compressport