Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport POSTURAL SS TOP W

Дамска блуза за бягане Код: 1385000757
Разпродадено
Описание
Дамската тениска за бягане Compressport POSTURAL SS TOP W е изумителна. Тя разполага с иновативен двоен джоб отзад. В областта на ...
Описание

Compressport POSTURAL SS TOP W

Дамската тениска за бягане Compressport POSTURAL SS TOP W е изумителна. Тя разполага с иновативен двоен джоб отзад. В областта на раменете е използван материала 3D Thermo Ultra. В останалата част е използвана материя, която отблъсква влагата и която осигурява постоянно чувство за сухота, благодарение на което ще можеш изцяло да се съсредоточиш върху спорта. Със сигурност ще се влюбиш в тази тениска най-вече заради изключителния материал, от който е създадена. Леко високото деколте се приспособява перфектно към тялото и предоставя свобода на движенията на главата.

Тениската не само че изглежда добре, но е създадена от най-новите функционални материали. Нуждаеш се от тениска, която няма да се намокри, ще ти помогне с терморегулацията, ще проветрява тялото ти, леко ще те масажира, няма да позволи на бактериите и неприятните миризми да се образуват, ще ти е удобно, ще защитава тялото и ще имаш достатъчно пространство за вещите си? Тогава тази тениска е идеалният избор за теб.

  • бързо съхнеща материя
  • двоен джоб отзад
  • създадена за бягане на дълги разстояния в пресечен терен

Характеристика

Материал
75% полиестер, 18% полиамид, 7% еластан
Код на продукта
1385000757
Код на доставчик
TSTRV2W-SS99
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
Compressport