Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
15x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Чорапи за бягане Код: 123763
Цвят оранжево
Размер:
Изберете си
T1
T2
Размер:
Изберете си

Налично

34,90 лв.
Избери размер
T1
T2
Описание
Новите модели чорапи за бягане Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH предлагат уникално удобство, помагат да не се образуват ...
Описание

Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH

Новите модели чорапи за бягане Compressport PRO RACING SOCK v4.0 RUN HIGH предлагат уникално удобство, помагат да не се образуват наранявания по краката и имат отлична вентилация по време на бягане.
При разработването на новите видове чорапи марката COMPRESSPORT се допитала до бегачи от всякакви нива , за да разбере какви са техните предпочитания. Резултатът са специалните чорапи, които имат по-добра вентилация, елиминират образуването на наранявания и са също толкова удобни, като и предишната серия V3.0.
Използваната материя е лека, дишаща, бързо отвежда влагата и потта, поддържай краката свежи и сухи дори в най-горещото време. Ергономичната форма около пръстите предлага още по-голямо удобство , което дава възможност на пръстите интуитивно да се поставят за направата на плавна естествена стъпка. Областта около палците е допълнена с фроте материала , който ограничава потъмняването на ноктите при дълги и продължителни бягания. Същата материя е поставена и в областта на петата.
Подкрепата на свода е задължителна за тези модели. Не само че, създават отлична микро циркулация на въздух , но едновременно с това и забраняват свличането на чорапите в обувките- задържат се на своето място и едновременно не позволят да се образуват мехури по краката.
Ахилесовото сухожилие е защитено с патентованите пъпчици. Допълнени са с известните 3D DOTS и FLAT DOTS , които създават още по-добра вентилация на краката. И двата вида пъпчици се намират в средната част и на петата. 3D DOTS (75 %) и FLAT DOTS (25%) омекотяват ударите на стъпалата, предлагат по-добро прилепване към обувките и подобряват вентилацията на краката. Чорапите предлагат още и микро стимулиране, което спомага за увеличаване на кръвният поток във вените, като по този начин забавя умората при преодоляването на дълги разстояния.
В областта от глезена до горния подгъв на чорапа са поставени вентилационни ленти , които дават на краката добра проветривост.
Ергономичният “език “ в задните части на горният кант дава на тези технически чорапи елегантен стил и удобство , което е характерно за марката COMPRESSPORT.

  • максимален комфорт
  • фроте материя при пръстите
  • защита за ахилесовото сухожилие
  • специални точки 3D-DOTS Dots
  • гарантират бързо извеждане на потта и изсъхване
  • ултра лека
  • проветрива материя
  • ергономично оформени пръсти

Характеристика

Материал
95 % полиамид , 5 % еластан
Код на продукта
123763
Код на доставчик
XU00046B-410
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 15
Оценки
За марката
Compressport