Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
8x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport PRO RACING SOCKS v4.0 TRAIL

Чорапи за бягане Код: 123765
Цвят синьо
Размер:
Изберете си
T1
T2
T4
Размер:
Изберете си

Налично

36,90 лв.
Избери размер
T1
T2
T4
Описание
Новите модели чорапи за бягане Compressport PRO RACING SOCKS v4.0 TRAIL предлагат уникално удобство, помагат да не се образуват ...
Описание

Compressport PRO RACING SOCKS v4.0 TRAIL

Новите модели чорапи за бягане Compressport PRO RACING SOCKS v4.0 TRAIL предлагат уникално удобство, помагат да не се образуват наранявания по краката и имат отлична вентилация по време на бягане.
Четвъртото  поколение чорапи за бягане са проектирани за максимално омекотяване на ударите и подкрепа при всякакви акции свързани с бягане в терени. Тъканта в предните части на ходилата е здрава, едновременно с това много добре се проветрява , бързо изсъхва, извежда влагата и ограничава образуването на наранявания. Кройката на чорапите е удебелена около свода и пръстите в сравнение с традиционните модели за бягане. Около глезена им е поставена специална тъкан , която дава по-добра стабилност на краката при тежките терени.br />Ергономичната форма около пръстите предлага още по-голямо удобство , което дава възможност на пръстите интуитивно да се поставят за направата на плавна естествена стъпка. Областта около палците е допълнена с фроте материала , който ограничава потъмняването на ноктите при дълги и продължителни бягания, като същата технология е приложена и в областта на петите.br />В тези чорапи е подобрена и 360° подкрепа на свода. Не само че, създават отлична микро циркулация на въздух , но едновременно с това и забраняват свличането на чорапите в обувките- задържат се на своето място и едновременно не позволят да се образуват мехури по краката. lt;br />Външната и вътрешната страна на глезена са покрити с големи пъпки във формата на слънце.
Ахилесовото сухожилие е защитено с патентованите пъпчици. Допълнени са с известните 3D DOTS и FLAT DOTS , които създават още по-добра вентилация на краката. И двата вида пъпчици се намират в средната част и на петата. 3D DOTS (75 %) и FLAT DOTS (25%) омекотяват ударите на стъпалата, предлагат по-добро прилепване към обувките и подобряват вентилацията на краката. Чорапите предлагат още и микро стимулиране, което спомага за увеличаване на кръвният поток във вените, като по този начин забавя умората при преодоляването на дълги разстояния.

Ергономичният “език “ в задните части на горният кант дава на тези технически чорапи елегантен стил и удобство , което е характерно за марката COMPRESSPORT.

  • максимален комфорт
  • фроте материя при пръстите
  • защита за ахилесовото сухожилие
  • специални точки 3D-DOTS Dots
  • гарантират бързо извеждане на потта и изсъхване

Характеристика

Материал
95 % полиамид , 5 % еластан
Код на продукта
123765
Код на доставчик
XU00048B-533
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 8
Оценки
За марката
Compressport