Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
47x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport R2V2

Компресни наколенки Код: 1379000663
Цвят червено (червено / винен)
Размер:
T2
T1
T2
T3
T4
Размер:
T2

Налично

От 8.4. до 10.4. при Вас с наш транспорт

Доставка
74,90 лв.
Избери размер
T1
T2
T3
T4
Описание
Компресиращите наколенки за прасци Compressport R2V2 са един от най-интересните продукти от швейцарската марка COMPRESSPORT. Подобряват ...
Описание

Compressport R2V2

Компресиращите наколенки за прасци Compressport R2V2 са един от най-интересните продукти от швейцарската марка COMPRESSPORT. Подобряват кръвния поток във вените както по време на тренировка, така и след нея. Регенерират мускулите.
Модела е с новата 3D тъкан , която предлага по-голяма защита на глезена и Ахилесовото сухожилие. Помагат за вертикалната разтегливост, което дава комфорт при носене. Специалната лента- “език” елиминира ударите около глезена.
Компресиращите наколенки комплектно пристягат цяла група мускули, като по този начин намаляват тяхното движение , за да не се образуват наранявания и крампи. Благодарение на пристягането и стесняването в долната част се подобрява кръвния поток , което води до бързото снабдяване с кислород и детоксикация.
Компресиращите наколенки могат да се облекат много преди започване на тренировката (състезанието) и да почустваш в тях техните положителни качества. Триатлонистите ги използват дори когато плуват, защото не ограничават движенията. По време на тренировка дори няма ги усещаш, благодарение на тяхната гладка и безшевна материя.
Предлагат отлична компресия,положително влияние на организма и регенериране на мускулите. Предпочитани са от спортисти, защото това им позволява бързо възстановяване и връщане към тренировка.

  • постоянна стабилност
  • подобрява регенерацията и кръвния поток
  • K-протекцията елиминира движението на мускулите в областта около капачката
  • намаляват движенията на мускулите

Характеристика

Материал
65 % полиамид, 35 % еластан
Код на продукта
1379000663
Код на доставчик
SU00002B-300
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 47
Оценки
За марката
Compressport