Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
15x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport THIN HEADBAND ON/OFF

Спортна лента за глава Код: 123760
Разпродадено
Описание
Тънката спортна лента Compressport THIN HEADBAND ON/OFF е допълнена с вентилационната технология Compressport THIN HEADBAND ON/OFF. Модела е ...
Описание

Compressport THIN HEADBAND ON/OFF

Тънката спортна лента Compressport THIN HEADBAND ON/OFF е допълнена с вентилационната технология Compressport THIN HEADBAND ON/OFF. Модела е по-тесен от повечето предлагани спортни ленти. Веднага печели вниманието със своята елегантност , модерен стил и стилна форма. Материалът ѝ и е проектиран от еластични и безшевни тъкани с вградени проветривост за постигане ма максимална ефективност и терморегулация по време на тренировки и състезания. Технологията ON/OFF предлага проветряване от всички посоки и бързо извеждане на влагата. Материята изсъхва 7 пъти по-бързо от класическите спортни ленти. Олекотените меки и разтегателни влакна се приспособяват лесно към формата на главата и ушите , без да пристягат , като по този начин до очите и челото не достига пот. Лентата е подходяща за носене под качулка , без да образува неприятно триене. Може да бъде използвана за всякакви туристически активности и всекидневно носене.
  • ефективно отвеждане на потта
  • оптимална проветривост
  • приятен при допир материалуниверсално използване

Характеристика

Материал
91 % полиамид, 8 % еластан, 1 % полипропилен
Код на продукта
123760
Код на доставчик
CU00010B-524
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 15
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Compressport