Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W

Дамска фланелка за колоездене Код: 1383005388
Разпродадено
Описание
Дамската фланелка за бягане Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP е изработена с джобове по цялата обиколка на талията. Във вградения колан за ...
Описание

Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP W

Дамската фланелка за бягане Compressport TRAIL POSTURAL SS TOP е изработена с джобове по цялата обиколка на талията. Във вградения колан за бягане Free Belt е допълнен с джоб в областта на гърба. В долната си част фланелката има голям джоб, който е подходящ за телефон, ключове, енергийни барове и др. Всичките вещи са удобно достъпни, без необходимост от спиране. Благодарение на еластичността на материала, предметите в джобовете са добре пристегнати до тялото.
Материала е много приятен и не притиска в областта на подмишниците. Ръкавите са регланови, което дава възможност за обличане на елече или поставяне на раница, без това да създава натиск на раменните шевове.
Високо функционалната тъкан гарантира отлична терморегулация при всякаква температура. Ципа е до средата на фланелката, което помага за регулиране на топлината и лесното обличане.
  • вграден колан за бягане (Free belt)
  • не пристяга кожата
  • реглан ръкави
  • приятна и бързосъхнеща материя

Характеристика

Материал
72 % полиамид, 28 % еластан
Код на продукта
1383005388
Код на доставчик
AW00001B-990
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Compressport