Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 13
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport ULTRUN S PACK EVO 15

Елече за бягане Код: 133177
Разпродадено
Описание
Ако търсиш елече за бягане на дълги разстояния или състезания, които са повече от 15 часа е елечето Compressport ULTRUN S PACK EVO ...
Описание

Compressport ULTRUN S PACK EVO 15

Ако търсиш елече за бягане на дълги разстояния или състезания, които са повече от 15 часа е елечето Compressport ULTRUN S PACK EVO 15 ще бъдеш винаги спокоен. Със своите три джоба с ципове и обема му от 12+3 литра, тази това стабилно елече ще предложи достатъчно пространство за екипировка на всякакви приключения и улра маратони.В долната половина е с отвор за тръбички. Джобовете на гърба са еластични, за да бъдат удобни за поставяне на дрехи. Освен това на външната страна на раницата е проектирана с гумена система във формата на буквата „Z”,където може да се постави якето или дъждобрана. В долната част са проектирани два джоба един срещу друг, като всеки един е  достъпен само от  едната страна. Също така тези джобове са удобни и за разделяне на предметите. Гумен отвор с  вътрешен силиконов печат, които е удобен за поставяне на събрани туристически щеки.
  • комплектът съдържа и 2x бидон (600 мл)
  • многофункционално елече
  • много джобове и място за съхранение

Характеристика

Материал
88 % полиамид , 12 % еластан
Код на продукта
133177
Код на доставчик
CU00078B-990
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
Compressport