Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport UNDER CONTROL QUAD

Компресиращи крачоли за бедра Код: 1379000671
Разпродадено
Описание
Компресиращите крачоли Compressport UNDER CONTROL QUAD за бедра са от колекцията Under Control. Създадени са от приятен материал и допълнени ...
Описание

Compressport UNDER CONTROL QUAD

Компресиращите крачоли Compressport UNDER CONTROL QUAD за бедра са от колекцията Under Control. Създадени са от приятен материал и допълнени с вентилационни зони във вътрешните страни на бедрата. Благодарение на компресиращата технология Oxygen се намалява риска от нараняване на мускулите и тяхното движение с 30 % . Мекостта на материала и вентилационните зони дават комфорт на краката независимо колко време ще ги носиш.Компресиращите крачоли стягат цяла група от мускули , което ги прави подходящи за бягане и други дейности, без риск от възникване на крампи или голяма умора на краката. Благодарение на пристягането им се подобрява циркулацията на кръвта, мускула получава по-бързо кислород и по-лесно се извеждат токсините.
Крачолите за бедрата защитават мускулите от високото натоварване. Предпочитани са от спортисти, защото това им позволява бързо възстановяване и връщане на тренировка.

  • точна на милиметри компресия oxygen
  • вентилационни зони
  • минимализират тресенето на мускулите
  • подобряват притока на кръв

Характеристика

Материал
80 % полиамид, 20 % еластан
Код на продукта
1379000671
Код на доставчик
QDUC-99
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
За марката
Compressport