Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Compressport

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Мъжка фланелка за бягане с дълъг ръкав Код: 117929
Цвят черно (черно / червено)
Размер:
Изберете си
M
L
Размер:
Изберете си

Налично

289,90 лв.
Избери размер
M
L
Описание
Проветривата фланелка Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M е с дълъг ръкав , с отлични термо регулационни качества разработени от ...
Описание

Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M

Проветривата фланелка Compressport WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M е с дълъг ръкав , с отлични термо регулационни качества разработени от BODY MAPPINGU, които са специфични за мъжете и жените.
Понякога дори и в студените дни е достатъчно да бъдеш облечен само с фланелката WINTER TRAIL POSTURAL LS TOP M. Материала на фланелката е направен от комбинацията на мерино вълна и полиамид , които поддържат оптималната температура по време на тренировки или състезания , дори и при най студените условия.
Проектантският екип на марката COMPRESSPORT дълго време е разработвал BODY MAPPING, чийто резултати предлагат оптимална теморегулационни качества на човешкото тяло според различните полове. Благодарение на това са създадени уникални по своите качества зимни дрехи. В областите на тялото, къде по-бързо се охлаждат и не се загряват така бързо е поставена мека мерино тъкан при допира с кожата , а от външната страна е слой полиамидни влакна. И обратно при местата с по-голяма терморегулация слоевете тъкани са обърнати. Всичко това е създадено да подобри максималният комфорт при бягане в зимните условия.
Вентилационните панели и разкопчаването на ципа ще се погрижат за добрата проветривост и бързото извеждане на влагата. По -високата яка и отворите за палците помагат за поддържането на телесният комфорт и при ниска температура. И не на последно място можеш да бъдеш впечатлен и от технологията SPIN CONTROL , която помага за правилното държане на тялото.
  • отлични термо-регулиращи свойства
  • гарантира бързо извеждане на потта и изсъхване
  • проектирана на принципа BODY MAPPINGU
  • по-висока яка
  • отвори за палците

Характеристика

Материал
69 % полиамид, 31 % еластан()
Технологии
МЕРИНО ВЪЛНА
Код на продукта
117929
Код на доставчик
AM00154B-990
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Технологии
Технологии
Оценки 1
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Compressport