Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
33x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Coqui

Coqui FOBEE

Детски сандали Код: 2274013421
Разпродадено
Описание
Детските сандали Coqui FOBEE са с интересна форма и със закопчаване с велкро лента. Сандалите са новост в колекцията Coqui. Качествени ...
Описание

Coqui FOBEE

Детските сандали Coqui FOBEE са с интересна форма и със закопчаване с велкро лента. Сандалите са новост в колекцията Coqui. Качествени сандали с дълготраен живот. Този модел е направен от едно парче (с изключение на малкото жабче). Детските ходилата в тези сандали ще бъдат в безопасност и удобство през целия ден. Олекотени, удобни за събуване и обуване. Здраво придържат краката, а с лентата от велкро ще се справи и малкото дете. Анти-бактериални са благодарение на лекия материал CoquiAir, който не позволява пренасянето на бактерии при изпотяване. Подметката на сандалките не оцветява и не оставя следи. Подходящи са и за използване вкъщи. Модерната подметка омекотява стъпките, като по този начин премахва натоварването от ставите и гръбначния стълб. Ергономичната форма помага за правилната походка и правилното развитие на костната система. Сандалите се почистват лесно, достатъчно е само измиване с вода. Детето Ви може да остане с тях през целия ден. Обувките и сандалите от марката Coqui са качествени и удобни.

  • здрави, с мека, пъстра и стабилна подметка
  • лесно закопчаване с велкро лента
  • дълготраен живот на материала (изработени о едно парче)
  • посоченото тегло важи за размер 30/31 EU
  • анти-бактериален материал CoquiAir

Характеристика

Горна част
CoquiAir
Подметка
CoquiAir
Тегло
300 g
Код на продукта
2274013421
Код на доставчик
8851/2SEABLUE/DK.ORANGE
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 33
Оценки
За марката
Coqui