Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
265x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Coqui

Coqui RAINY

Детски ботуши Код: 2246001017
Разпродадено
Описание
Детските гумени ботушки Coqui RAINY са украсени с надписа Coqui. Подходящи са за разходки из града в дъждовните дни, сред природата или в ...
Описание

Coqui RAINY

Детските гумени ботушки Coqui RAINY са украсени с надписа Coqui. Подходящи са за разходки из града в дъждовните дни, сред природата или в гората. Детските ботуши Coqui ще гарантират сухите крака на твоето дете . Подходящи за детски лагери. Гумените ботушки са изработени от каучукови смеси, които им осигуряват дълготрайност и гъвкавост. Подметката не оцветява ,не се пързаля и не плъзга на мокрота повърхност. Подплатата е изработена от мек памук . Те са меки и много леки . Подметката омекотява стъпките ,облекчава ставите в таза при скачане . Достатъчно е просто да ги измиете с вода . Материала CoquiFlex не съдържа вредни тежки елементи, което го пра ви безопасен за децата. Качествен, издръжлив и с антибактериални качества . Изработката му е по с най-новите методи на пресоване на материалите. Те са модерни ,леки и гъвкавост за приспособяване към всяко краче. Този материал изпълнява всички световни стандарти , сертификати и отговаря на техните изисквания.

  • подплата от мек памук
  • лесна поддръжка
  • подметката не оцветява и не оставя следи след себе си
  • жабчето Coqui като украса
  • комфортен материал CoquiFlex
  • безопасности
  • посоченото тегло важи за размер 29 EU

Характеристика

Горна част
Fine PVC
Подметка
Fine PVC,
Тегло
500 g
Технологии
CoquiFlex
Код на продукта
2246001017
Код на доставчик
N 8506-100-4105
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 265
Оценки
За марката
Coqui