Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
5x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Craft

Craft CTM ULTRA M

Мъжки обувки за бягане Код: 118734
Разпродадено
Описание
Легендарните мъжки обувки за бягане Craft CTM ULTRA. Изработени са с универсална подметка, която е подходяща за асфалт, твърди трасета и ...
Описание

Craft CTM ULTRA M

Легендарните мъжки обувки за бягане Craft CTM ULTRA. Изработени са с универсална подметка, която е подходяща за асфалт, твърди трасета и градски разходки. Масивният слой в подметката предлага необходимият комфорт при продължителни тренировки, докато ниското тегло и качественото завръщане на енергията от пяната FAST FORWARD ще те изстреля напред при шосейните състезания или темповото бягане. Структурата на еднослойната горна част създава меко усещане, подметката се приспособява се към повърхността и удобно се обгръща ходилото там където е най-необходимо, което създава невероятно удобство във вътрешността на обувките. CTM ULTRA подпомагат бягането и при променливите трасета. Подходящи са за дълги разстояния, спринтове бягания и твърди трасета. Обувките Craft CTM ULTRA са универсални и подходящи за всякакви бегачи, които имат желанието постоянно да подобряват своите постижения. Формата и геометрията на тези обувки е взаимствана от качествените състезателни обувки CTM ULTRA CARBON. Дори и материалите в модели са еднакви, което запазва и техните качества. Единствено, което им липсва е карбоновият слой, което не дава високо ниво на динамичност и бързината на отскока. Разбира се тази липса е допълнена с голямата ценова разлика. Ако не търсиш обувки за бягане “best of the best” , то CTM ULTRA са идеалните обувки за прилична цена.

  • универсален модел при комбинирани трасета от леки и твърди повърхности
  • пяната FAST FORWARD предлага бърза енергична възвращаемост с подметката
  • подходящи за променливи терени

Характеристика

Горна част
мрежа
Междинна подметка
FAST FORWARD
Подметка
гума
Drop
11 мм
Настилка
терени
Водоустойчивост
не
Начин на стъпване
неутрален
Тегло
250 g
Код на продукта
118734
Код на доставчик
1910455-914663
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 5
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
Craft