Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Craft

Craft OCRxCTM SPEED W

Дамски маратонки за бягане Код: 118738
Разпродадено
Описание
Ако си бегачка, която харесва високите скорости и бяганията с препятствия? Или просто ти харесва да бягаш в блатисти и технически терени. И ...
Описание

Craft OCRxCTM SPEED W

Ако си бегачка, която харесва високите скорости и бяганията с препятствия? Или просто ти харесва да бягаш в блатисти и технически терени. И в двата случая с най-новият модел дамски обувки за бягане Craft OCRxCTM SPEED ще успяваш да преминеш всички препятствия, независимо от вида на трасетата. Подметката на обувките е от прилепваща гума, която е специално разработена за нуждите на SPARTAN RACE. Високите грайфери и специалното оформяне на подметката при пръстите и средната част са с технологията ROPE GRIP, която помага за лесното изкачване по въжета. Омекотяването е с 5 мм drop( разлика във височината), което предлага максимален контрол и точност при развиването на високи скорости. CRAFT OCRxCTM SPEED са обувки проектирани за максимален контрол. Всичко това се отразява на омекотяването, което в сравнение с тренировъчните модели е по-ниско , за да може при оттласкването да не се губи енергия и силата напълно да се отдаде на него. Омекотяването в предните части е с дренажни отвори, които позволяват моменталното оттичане на водата насъбрана се в обувките. Конструкцията и материалите, които не абсорбират течности ще те накарат да се чувстваш удобно при всякакви състезания.Горната част на модела е преминала през комплектна реконструкция. В този модел няма да срещнеш каучуковото армиране характерно за предишните модели, а тук омекотяването е на още по-голямо ниво. Комбинацията от твърди тъкани зашити с кевларови подплатени влакна в горната част на обувките предлага отлично стабилизиране на ходилото в обувките. В момента в който ги обуеш се оформя отлична “клетка”, която ефективно задържа краката във вътрешността . Освен това обувките не притискат и се адаптират към формата на краката. Разбира се, не е забравана здравата гумена защита за пръстите и лекият слой гума по целият обем на обувките, което защитава краката и предпазва обувките.
  • бърз модел за теренно бягане с препятствия
  • агресивната подметката на обувките е от прилепваща гума, която е специално разработена за нуждите на SPARTAN RACE
  • технологията ROPE GRIP е поставена по средата на подметката и помага за лесното изкачване по въжета
  • в предните части на подметката са поставени омекотяващи дренажни отвори , от които веднага изтича навлязлата вода
  • материала не е попиващ
  • горната част се адаптира към естествената форма на ходилата
  • гумената защита за пръстите и леко гумиране около обувките за създаване на по-добро предпазване

Характеристика

Горна част
мрежа
Междинна подметка
комбинация от материали, смекчаващи натиска
Подметка
гума
Drop
5 мм
Настилка
терени
Водоустойчивост
не
Тегло
290 g
Код на продукта
118738
Код на доставчик
1910460-914623
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
Craft