Craft

Craft PRO ENDUR DISTANCE W

Дамски маратонки за бягане

(126511)

Код: 126511

без оценка 0x

Подобни продукти

354,90 лв.(19%) 284,90 лв.
354,90 лв.(19%) 284,90 лв.
344,90 лв.(14%) 294,90 лв.
344,90 лв.(14%) 294,90 лв.
354,90 лв.(16%) 294,90 лв.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Описание

Craft PRO ENDUR DISTANCE W

Дамските маратонки за бягане Craft PRO ENDUR DISTANCE W са модерни обувки. Моделът е лек, удобен и подпомага бързите движения.
Характерното за тези обувки е омекотяването им от TPE пяната PX foam. Омекотяването PX foam е подходящо за всякакви шосейни обувки, когато се желае постигане на по-високи скорости. Между основните предимства на този материал е и ниското му тегло, голямото омекотяване и бързата енергична възвращаемост , която подканва към следващата крачка.
Craft PRO Endur Distance не съдържат карбонова платка, която ги прави не толкова твърди за постигане на най-голяма скорост, но за това пък е с по-голяма гъвкавост. Агресивната геометрия, която съсредоточва падането върху центъра на стъпалото в комбинация с енергийната пяна Pebax ще осигурят приятно стъпване при кратки бягания , темпови тренировки или при по-дълги състезания. По-голямата мекота е достатъчно защитаваща към ходилата и ахилесовото сухожилие, което ги прави подходящи за всекидневни дълги бягания.
Горната част на обувките е от олекотената мрежа и предлага голяма проветривост. Омекотяването им не е толкова голямо за да бъде ограничена здравина на горната част и доброто обгръщане на ходилото във вътрешността на обувките , за да може да се чувства удобството при високи скорости , дори и при неравномерни терени. Обувките за бягане PRO Endur Distanceса подходящи за асфалт и твърди повърхности, които предлагат най-добрата стабилност и красива форма.
  • агресивната геометрия, която съсредоточва падането върху центъра на стъпалото в комбинация с енергийната пяна Pebax ще осигурят приятно стъпване при кратки бягания , темпови тренировки или по-дълги състезания.голямата мекота е достатъчно пестелива към ходилата и ахилесовото сухожилие, което ги прави подходящи за всекидневни дълги бягания
  • подходящи са за бегачи от всички нива , които търсят удобни обувки за продължителни тренировки

Характеристика

Код на продукта 126511
Код на доставчик 1912184-904719
Горна част мрежа
Междинна подметка Px Foam
Подметка гума
Настилка шосета
Използване универсално
Степен на омекотяване на натиска средна
Свод нормален
Водоустойчивост не
Начин на стъпване неутрален
Цвят бяло, сиво, жълто, лилаво

Оценки

0

0 Оценка

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Как да изберем размер

Изборът на правилен размер е изключително важен при обувките. Ако щракнете върху даден размер, в надписа над размерите ще го видите пресметнат в други размери. Размерите могат да бъдат различни при различните производители. За съжаление не съществува таблица, която да отговаря на всички размери. 
Препоръчваме Ви да използвате размерите CM, които показват ПРЕПОРЪЧИТЕЛНАТА ДЪЛЖИНА НА СТЕЛКАТА в сантиметри. Тези размери могат да са различни в зависимост от моделите. 

 

Как да премерим ходилото