Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Craft

Craft PRO ENDUR DISTANCE W

Дамски маратонки за бягане Код: 139694
Цвят синьо (синьо / черно / бяло)
Размер:
Изберете си
38.5 EU (7.5 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8 US / 25 CM)
40 EU (8 US / 25.5 CM)
Размер:
Изберете си

Налично

189,90 лв.
Избери размер
38.5 EU (7.5 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8 US / 25 CM)
40 EU (8 US / 25.5 CM)
Описание
Дамските маратонки за бягане Craft PRO ENDUR DISTANCE W са модерни обувки. Моделът е лек, удобен и подпомага бързите движения. ...
Описание

Craft PRO ENDUR DISTANCE W

Дамските маратонки за бягане Craft PRO ENDUR DISTANCE W са модерни обувки. Моделът е лек, удобен и подпомага бързите движения.
Характерното за тези обувки е омекотяването им от TPE пяната PX foam. Омекотяването PX foam е подходящо за всякакви шосейни обувки, когато се желае постигане на по-високи скорости. Между основните предимства на този материал е и ниското му тегло, голямото омекотяване и бързата енергична възвращаемост , която подканва към следващата крачка.
Craft PRO Endur Distance не съдържат карбонова платка, която ги прави не толкова твърди за постигане на най-голяма скорост, но за това пък е с по-голяма гъвкавост. Агресивната геометрия, която съсредоточва падането върху центъра на стъпалото в комбинация с енергийната пяна Pebax ще осигурят приятно стъпване при кратки бягания , темпови тренировки или при по-дълги състезания. По-голямата мекота е достатъчно защитаваща към ходилата и ахилесовото сухожилие, което ги прави подходящи за всекидневни дълги бягания.
Горната част на обувките е от олекотената мрежа и предлага голяма проветривост. Омекотяването им не е толкова голямо за да бъде ограничена здравина на горната част и доброто обгръщане на ходилото във вътрешността на обувките , за да може да се чувства удобството при високи скорости , дори и при неравномерни терени. Обувките за бягане PRO Endur Distanceса подходящи за асфалт и твърди повърхности, които предлагат най-добрата стабилност и красива форма.
  • агресивната геометрия, която съсредоточва падането върху центъра на стъпалото в комбинация с енергийната пяна Pebax ще осигурят приятно стъпване при кратки бягания , темпови тренировки или по-дълги състезания.голямата мекота е достатъчно пестелива към ходилата и ахилесовото сухожилие, което ги прави подходящи за всекидневни дълги бягания
  • подходящи са за бегачи от всички нива , които търсят удобни обувки за продължителни тренировки

Характеристика

Горна част
мрежа
Междинна подметка
Px Foam
Подметка
гума
Настилка
шосета
Използване
универсално
Степен на омекотяване на натиска
средна
Свод
нормален
Водоустойчивост
не
Начин на стъпване
неутрален
Тегло
180 g
Код на продукта
139694
Код на доставчик
1912184-663573
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 0
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
Craft