Elan ION 12 BINDINGS

Ски автомати (8321000001)

без оценка
оценка: 0
Размер: 85
85
В наличност - Изпращаме до 7 дни

1100,99 лв с ДДС

Препоръчителна цена на дребно или първоначална предполагаема цена
1211,99 лв   Ще спестиш: 111,00 лв (9 %)
Количество
Добави в списъка

Описание

Elan ION 12 BINDINGS

Ски автоматите Elan ION 12. Това са най-леките и най-добре контролируеми автомати, благодарение на BootStop изработката .
  • Сигурност: чувстваш се сигурен, без никакви притеснения. Улей за извеждане на снега забраняващ натрупването на сняг и лед под тях, който може да доведе до нежелателно изключване на автоматите. В спирачката е вградена пружина, благодарение на което ските са много сигурни. Подходящи за поставяне и на за freerid. Устройство за за лесно откопчаване, без значение от подметката и забраняващо триенето на пръстите (AFD). отлична енергия: автоматите ION отговарят на всякакви изисквания при ски карането. Оптималната еластичност се предава тъка, че гарантира максимално абсорбиране на енергията и равномерно освобождаване по време на каране. Широката freerid основа ефективно пренася енергията на канта , предлага стабилност от усукване и гарантира максимална издръжливост при изключване. Благодарение на тестовете в нашите лаборатории и обратната връзка с клиентите се предлагат едни от най-качествените продукти.
  • лесно контролиране и интуитивен контрол: автоматите ION гарантират плавно , еластично и ефективно закопчаване, което предлага необходимата сигурност. включени системи BootStop бързо и лесно напасват ски обувките на точното им място
  • Стопиращите ленти QuickFlick помагат за лесния контрол от ръката с щеката, а двустранното завъртане на дръжките дава възможност за моментално превключване на автоматите от ходене на ски каране. Автоматите са калибрирани така, че за тяхното регулиране и поставяне е необходимо само да се отвинти един болт Pozi Drive #3, което спестява носенето на инструменти. При проектирането на тези автомати е заложено на предимно на удобството и комфорта при ски карането.Boot stop: бързо и лесно напасват ски обувките на точното им място
  • стопиращите дръжки QUICK FLICK: предлагат лесен контрол от щеките и ръцете (бързо превключване на автоматите и лесно поставяне)
  • регулируеми с помощта на един инструмент: лесно поставяне и регулиране ( без инбусни ключове )

Характеристика

Артикулен номер 8321000001
Код на продукта DTG32869
Подходящи за ски алпинизъм и freerid ски
Тип скиор напреднал, експерт
Технологии BOOT STOP, STOUPACÍ PATKY QUICK FLICK, NASTAVENÍ POMOCÍ JEDINÉHO KUSU NÁŘADÍ
Ниво на умения на скиора напреднали и състезатели

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Връщане и смяна

Опция "преглед и тест", преди заплащане на поръчката, не предлагаме.

Не сте сигурни как да постъпите в случай че се наложи да върнете, смените или да предявите рекламация на стоката? Тук сме Ви приготвили подробно описание на това как да постъпвате в такива случаи.

výměna zboží                 vrácení zboží              reklamace zboží

Elan ION 12 BINDINGS

Цена: 1100,99 лв