Elan

Elan ION 12 BINDINGS

Ски автомати

(8321000001)

Код: 8321000001

без оценка 0x
Цвят: черно (черно / светло-зелено)
Размер: 85
85
В наличност - Изпращаме до 24 часа

1049,90 лв. с ДДС

Количество
Без опция за резервиране
Добави в списъка

Подобни продукти

1309,90 лв.(16%) 1099,90 лв.
1179,90 лв.(22%) 909,90 лв.
1189,90 лв.(11%) 1049,90 лв.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6

Описание

Elan ION 12 BINDINGS

Ски автоматите Elan ION 12 са най-леките и най-добре контролируемите автомати, благодарение на BootStop изработката  им.

 • Сигурност: чувстваш се сигурен, без никакви притеснения. Улей за извеждане на снега забраняващ натрупването на сняг и лед под тях, който може да доведе до нежелателно изключване на автоматите. В спирачката е вградена пружина, благодарение на което ските са много сигурни. Подходящи за поставяне и на за freerid. Устройство за за лесно откопчаване, без значение от подметката и забраняващо триенето на пръстите (AFD). отлична енергия: автоматите ION отговарят на всякакви изисквания при ски карането. Оптималната еластичност се предава тъка, че гарантира максимално абсорбиране на енергията и равномерно освобождаване по време на каране. Широката freerid основа ефективно пренася енергията на канта , предлага стабилност от усукване и гарантира максимална издръжливост при изключване. Благодарение на тестовете в нашите лаборатории и обратната връзка с клиентите се предлагат едни от най-качествените продукти.
 • лесно контролиране и интуитивен контрол: автоматите ION гарантират плавно , еластично и ефективно закопчаване, което предлага необходимата сигурност. включени системи BootStop -бързо и лесно напасват ски обувките на точното им място
 • Стопиращите ленти QuickFlick помагат за лесния контрол от ръката с щеката, а двустранното завъртане на дръжките дава възможност за моментално превключване на автоматите от ходене на ски каране. Автоматите са калибрирани така, че за тяхното регулиране и поставяне е необходимо само да се отвинти един болт Pozi Drive #3, което спестява носенето на инструменти. При проектирането на тези автомати е заложено на предимно на удобството и комфорта при ски карането.Boot stop: бързо и лесно напасват ски обувките на точното им място
 • стопиращите дръжки QUICK FLICK: предлагат лесен контрол от щеките и ръцете (бързо превключване на автоматите и лесно поставяне)
 • регулируеми с помощта на един инструмент: лесно поставяне и регулиране ( без инбусни ключове )

Характеристика

Код на продукта 8321000001
Код на доставчик DTG32869
Подходящи за ски алпинизъм и freerid ски
Тип скиор напреднал, експерт
Технологии BOOT STOP, STOUPACÍ PATKY QUICK FLICK, NASTAVENÍ POMOCÍ JEDINÉHO KUSU NÁŘADÍ
Ниво на умения на скиора напреднали и състезатели
Цвят черно, светло-зелено

Оценки

0

0 Оценка

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Elan ION 12 BINDINGS

Цена: 1049,90 лв.