Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Goal Zero

Goal Zero NOMAD 20

Соларен панел Код: 107884
Разпродадено
Описание
Лекият и професионален соларен панел Goal Zero NOMAD 20 е предназначен за зареждане на всякаква електроника по време на път или навсякъде, ...
Описание

Goal Zero NOMAD 20

Лекият и професионален соларен панел Goal Zero NOMAD 20 е предназначен за зареждане на всякаква електроника по време на път или навсякъде, където няма достъп до ел. мрежа. Панела може да бъде прикачен към раница и да зарежда външна батерия ( power bank) при пътуване. Панела трябва да бъде поставен вертикално към слънчевите лъчи с помощта на поставката. Монокристалния панел може да зарежда електроника директно от слънцето. Препоръчва се първо да се зареди външната батерия (power bank) Goal Zero ( тя не е включена в комплекта) и след това електрониката от нея.Соларният панел е допълнен с хващачи за външната батерия от колекциите Flip, но може да използва за зареждане и с USB.Благодарение на 8 милиметровия зареждащ кабел панела може да бъде включен във верига. Допълнен е с технологията autorestart, която помага  при обновяване на зареждането в случай на недостатъчна слънчева енергия. Панела е високо издръжлив на вода, сняг и механично повреждане.

  • размери след сгъване: 29,2 x 19 x 3,2 см
  • входове: USB-A port: 5 V, до 2,1A (10,5 W max) 14 - 22V, до 1,5 A (20W max)възможност за включване във верига ( препоръчва се мак. 4)

Характеристика

Вид
Monokrystal
Мощност
18-22 V, 20 W
Ширина
55.3 cm
Височина
29.2 cm
Дълбочина
1.9 cm
Тегло
1.03 kg
Код на продукта
107884
Код на доставчик
11910
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Goal Zero