Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 20
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
HAUCK

HAUCK ALPHA 2in1

Люлеещо се столче за бебе Код: 169531
Цвят сиво
Размер os

Налично

От 8.5. до 9.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
154,90 лв.
Описание
Люлеещо се столче за бебеHauck ALPHA 2in1 предлага две функции за използване:като люлка върху рамката или може да се прикрепи към дървеното ...
Описание

HAUCK ALPHA 2in1

Люлеещо се столче за бебеHauck ALPHA 2in1 предлага две функции за използване:като люлка върху рамката или може да се прикрепи към дървеното столче за хранене Alpha+ приставка за новородени. По този начин детето може да остане заедно с родителите на масата. Приставката се поставя върху страничните релси за столчето за хранене и по този начин е устойчива от преобръщане. Може лесно да се застопори с няколко малки движения и веднага да се използва. Детето ще бъде винаги на нивото на очите, което е голямо облекчение за родителите по време на хранене или почивка. Колана с три точки за захващане гарантира отлична защита на детето.Мекото покритие от плат, страничната подплата и подвижната седалката позволяват на новороденото да лежи в ергономична позиция и в същото време му осигуряват безопасна опора и комфорт.
  • да не се използва след момента, в който малкото човече, започва да се изправя и сяда само(столчето не е предназначено за продължителен сън)
  • комплект за новородено за детско дървено столче Hauck Alpha+ /Beta+
  • може да се използва за лягане на бебето или за люлка ( с включена стойка)
  • идеално е за хранене
  • използвани са много меки материали
  • приставката Alpha може да се постави не само на детския стол за хранене, но и на поставката, която е включена в комплекта или да се използва за шезлонг
  • размери при поставяне 66 x 49 x 45 см
  • съдържа 3 точков обезопасяващ колан

Характеристика

Тегло
2,3 кг
Товароносимост
9 кг
Код на продукта
169531
Код на доставчик
HK661970
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
HAUCK