Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 15
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Husky

Husky BOWAD 12 DURAL BLACKROOM

Семейна палатка Код: 112136
Разпродадено
Описание
Ако си от тези, на който им харесват да спят по-дълго през деня и не желаеш да те събужда изгрялото слънце? Ако отговора ти е да, то точно ...
Описание

Husky BOWAD 12 DURAL BLACKROOM

Ако си от тези, на който им харесват да спят по-дълго през деня и не желаеш да те събужда изгрялото слънце? Ако отговора ти е да, то точно за теб е създадена семейната палатка Husky BOWAD 12 DURAL BLACKROOM. В нея се предлага достатъчно пространство за петчленно семейство. Изработена е със затъмнено спално помещение и комфортно предверие с цялостен под за складиране на раници и екипировка. Благодарение на закриващият се покривен прозорец и този на стената палатка може и да бъде добре осветена и при неблагоприятни условия. Палатката е допълнена с допълнителен вход ( освен главният , преден ), който дава възможност за лесно проветряване в палатката. Палатката е конструирана и подходяща за няколко дневно лагеруване и затова в нея ще намериш достатъчно място за складиране на предмети и определени зони за свързване и прокарване на кабели. В комплекта на палатка е включен здрав навес , под който могат да бъдат поставени и уреди за готвене. Благодарение на стабилната конструкция и качествения материал е подходяща и за поставяне в къмпинги. Рейките на палатката са изработени от durawrap с голяма издръжливост на конструкция и това дава възможност за бързото построяване и прибиране на палатката.

  • подлепени шевове
  • мрежа против насекоми
  • палатка със сертификат
  • UV защита
  • Външна конструкция

Характеристика

Брой лица
5
Външна палатка
185T полиестер, PU покриие 3 000 мм
Вътрешна палатка
дишащ Nylon 185T, мрежа против насекоми
Под
повърхностен полиетилен
Конструкция
рейки от durawrap
Брой рейки
4
Брой входове
2
Брой спални помещения
1
Ширина
320 cm
Дължина
455 cm
Височина
205 cm
Тегло
17.2 kg
Ширина след сгъване
36 cm
Дължина след сгъване
80 cm
Код на продукта
112136
Код на доставчик
1H0-9987
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Husky