Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
INOV-8

INOV-8 F-LITE FLY G 295 W

Дамски обувки за бягане Код: 140264
Цвят сиво
Размер:
Изберете си
37.5 EU (7 US / 23.5 CM)
38 EU (7.5 US / 24 CM)
38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8.5 US / 25 CM)
40 EU (9 US / 25,5 CM)
40.5 EU (9.5 US / 26 CM)
Размер:
Изберете си

Налично

209,90 лв.
Избери размер
37.5 EU (7 US / 23.5 CM)
38 EU (7.5 US / 24 CM)
38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8.5 US / 25 CM)
40 EU (9 US / 25,5 CM)
40.5 EU (9.5 US / 26 CM)
Описание
Дамските маратонки за бягане Inov-8 F-LITE FLY, премахват границата между бягането по шосета и тренировка. Омекотяващата пяна G-FLY, ...
Описание

INOV-8 F-LITE FLY G 295 W

Дамските маратонки за бягане Inov-8 F-LITE FLY, премахват границата между бягането по шосета и тренировка.

Омекотяващата пяна G-FLY, обогатена с графен, който е материал оценен с Нобелова награда. Комбинират в себе си максимална устойчивост, стабилност и бърза енергийна възвращаемост. Тези конкретни качества и омекотяването са в основата на новият модел F-LITE FLY, който ще спечели вниманието ти от първият момент. Това е достатъчно висок слой , за да бъде постигнат необходимият комфорт за бягане на дълги разстояния и лекота при твърди повърхности. Едновременно с това тази хомогенност дава отлично усещане на стъпките допълнено от хибридната подметка.

Обувките F-LITE FLY нямат класическите каучукови грайфери , а контактна повърхност от хибридна гумена пяна. Тази хибридна подметка дава добра гъвкавост , защото и липсва твърдата гума. Голямата устойчивост и дълготрайност на обувките е също благодарение на допълнението от графен, докато конструкцията им е най-раздвижената предлагана на пазара и веднага реагира на всяко движение на ходилата. Всичко това е добре стабилизирано в обувките , благодарение на здраво изтъканата им горна част.

Ширината на копитото е 4 ( при номерацията от 1-5, това е втората по ред най -широка кройка от колекцията Inov-8), което предлага достатъчно пространство за удобството на спортиста. Обувките са подходящи не само за бягане по шосета, но могат да бъдат и удобни при тренировки както в зали , така и на открито. За разлика от класическите обувки за бягане моделът F-LITE FLY има горна част с интензивно стабилизиране в страничните части , което е постигнато от тъканта около горната част на свода. Твърдите и здраво подплатени елементи в тези обувки липсват, което напълно ограничава образуването на мехури и нараняване на краката. Ходилото в обувките се приспособява бързо при динамичната смяна на посоката на движения , без това да влияе на тяхната дълготрайност , която е характерна за класическите обувки за бягане.

  • междинната подметка има drop( разлика във височината на подметката) от 8 милиметра и предлага 26 милиметра омекотяване под петата
  • Отлична прилепналост на твърди повърхности , за които обувките F-LITE FLY са предназначени позволяват използването им както на сухо, така и на мокро.

Характеристика

Горна част
мрежа, синтетичен материал
Междинна подметка
G-FLY
Подметка
гума
Настилка
терени
Водоустойчивост
не
Drop
8 мм
Код на продукта
140264
Код на доставчик
001055-LG-S-01
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 1
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
INOV-8