Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
INOV-8

INOV-8 PARKCLAW G 280 W

Дамски обувки за бягане Код: 140263
Цвят лилаво
Размер:
Изберете си
38 EU (7.5 US / 24 CM)
38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8.5 US / 25 CM)
Размер:
Изберете си

Налично

264,90 лв.
Избери размер
38 EU (7.5 US / 24 CM)
38.5 EU (8 US / 24.5 CM)
39.5 EU (8.5 US / 25 CM)
Описание
Дамските маратонки за бягане Inov-8 PARKCLAW G 280 са изработени с подметка от графенови смеси G-GRIP. Имат фина подметка, която дава добра ...
Описание

INOV-8 PARKCLAW G 280 W

Дамските маратонки за бягане Inov-8 PARKCLAW G 280 са изработени с подметка от графенови смеси G-GRIP. Имат фина подметка, която дава добра подкрепа, издържа на асфалт и може да бъде използвана при леки терени. Плътността на грайферите осигурява голяма контактна площ, която е устойчива дори на мокър, гладък асфалт, където класическите обувки за пътеки не се справят.

Омекотяващият слой е направен от G-FLY графенова пяна, което придава на обувката комфорт, стабилност и динамика. Благодарение на качествата на G-FLY, на тяхната оформеност и голяма еластичност се приспособяват отлично към краката. В резултат на това се получава обувка с изключително качествен комфорт и при дълги бягания по шосета, където дават отлична гъвкавост, усещане и проприоцепция. Тези функции ще ви помогнат не само да разпознаваш и възприемаш терена под краката си, но и да работиш върху техниката си на бягане, защото противното не удоволствие от по-големия слой на амортизация.

Горната част е от структурирана мрежа с лека стабилизация за стъпалото и по-масивен протектор на пръстите. Резултата е лека и устойчива горна част, която не ограничава дори при повишаване на темпото и едновременно с това много леко се справя с препятствията, в сравнение с шосейният вариант. И тук са допълнени елементи от шосейните обувки, които се подходящи за бягане в леки терени. Това е универсален модел за всякакви бягания.

  • отлично омекотяване в петата по време на изкачвания на 20 мм с разлика в подметката от 8 мм
  • Височината на грайферите е 4 мм и благодарение на агресивното оформяне са подходящи за бягане на асфалт и горски маршрути или в пешеходни пътеки
  • омекотяваща графенова пяна G-FLY

Характеристика

Горна част
мрежа, синтетичен материал
Междинна подметка
G-FLY
Подметка
гума
Настилка
терени
Водоустойчивост
не
Drop
8 мм
Код на продукта
140263
Код на доставчик
000973-LIPLCO-S-01
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Оценки 3
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
INOV-8