Новини

Пазарувайте безгрижно коледни подаръци, можете да ги върнете/смените чак до януари

31. 10. 2020

Удължихме срока за смяна и връщане на стока чак до 10-ти януари 2021. Можете спокойно да изберете подаръци за близките си и да не се безпокоите за точния размер. 

Ако закупите неподходящи подаръци в наш магазин в периода от 1. 11. до 24. 12. 2020, можете да ги смените чак до 10. 1. 2021. В случай, че закупите подаръците в нашия онлайн магазин в същия период, можете да смените или да върнете неподходящите подаръци чрез изпращане на нашия адрес за връщане на стока. Услугата резервиране на стока и нейното закупуване се счита за покупка, осъществена в наш магазин.

 

Повече информация

Поръчвате подаръци за Коледа от sportisimo.bg? Направете го до 15-ти декември

5. 12. 2019

В случай че поръчвате коледни подаръци от Sportisimo, Ви препоръчваме да осъществите последната си поръчка до 15-ти декември, за да сте сигурни, че подаръците ще бъдат под елхата на Коледа.

 

Поръчките, приети след горепосочената дата, могат да закъснеят и да бъдат доставени след празника.

Вижте причините, поради които да пазарувате при нас

16. 1. 2019

В Sportisimo предлагаме огромен избор от продукти за най-различни видове спорт. Посетете раздела „Защо да пазарувате при нас?“ и разберете повече!!!

Sportisimo вече и в България

16. 1. 2019

С радост Ви съобщаваме, че Sportisimo встъпи на българския пазар с новия си E-shop. Вече можете да пазарувате при нас на български език и с цени в левове. Предоставяме Ви също толкова качествени продукти, колкото са и закупените продукти, благодарение на които вече ни познавате! С уважение Ваш Sportisimo