Новини

Временно затворихме магазините си, но онлайн магазинът ни продължава да работи

23. 3. 2021

Временно затворихме магазините си, но онлайн магазинът ни продължава да работи

Според правителствените мерки се наложи временно да затворим магазините си за около 10 дни от 22. 3. 2021. Резервирането на стока в тях не е възможно в този момент, но онлайн магазинът ни продължава да работи.

Временното затваряне важи и за двата ни магазина в България. Ще Ви информираме за отварянето им или за възможността за осъществяване на резервации.

Онлайн магазинът ни продължава да работи на пълни обороти! Поръчайте онлайн стока и ние с удоволствие ще Ви я доставим у дома или на избран от Вас адрес.

 

Влез в онлайн магазина

 

Потърсете причини да излезете навън. Какво ще кажете за спортна екипировка, в която мигновено ще се влюбите?

15. 3. 2021

Потърсете причини да излезете навън. Какво ще кажете за спортна екипировка, в която мигновено ще се влюбите?

Всеки може да предложи безброй причини, защо да останем вкъщи. Независимо от това, колко абсурдни са те! :) Намерете заедно с нас причини, защо да излезете навън. Първата причина? Спортна екипировка, в която ще се влюбите…

 

Можете да спортувате или да се насладите на излетите по всяко време. Важното е, че винаги си

заслужава. В магазините ни и в нашия онлайн магазин ще намерите обувки, облекло и спортна екипировка на неустоими цени. Вдъхновете се от промоционалните ни предложения.

 

[Вдъхнови се]

 

От какво може да се нуждаете?

  • от супер удобни обувки
  • от туристически обувки, с които да преодолееш всяко препятствие
  • от леки обувки за бягане, с които да бягате бързо
  • от туристическо облекло с практични технологии за излетите
  • от спортна екипировка за любимите Ви спортове

Посети онлайн магазина

Поръчайте коледните подаръци от нашия онлайн магазин най-късно до 11. 12.

9. 12. 2020

Желаете поръчаната стока да пристигне за Коледа? В такъв случай поръчайте най-късно на 11. 12. По-късните поръчки най-вероятно няма да Ви бъдат доставени навреме от куриерските служби. За да направим пазаруването преди Коледа по-лесно за Вас, подготвихме Ви следната информация: Най-късният термин за осъществяване на поръчка е препоръчителен, но колкото по-рано поръчате, толкова по-добре – куриерските служби са изключително натоварени около Коледа и е препоръчително да не оставяме нещата за последния момент. Ако се притеснявате за това, че няма да уцелите вкуса или размера на близките си, при нас можете да поръчате и да върнете или смените стоката чак до 10. 1. 2021. Научи повече Готови ли сте да пазарувате?

Пазарувайте безгрижно коледни подаръци, можете да ги върнете/смените чак до януари

31. 10. 2020

Удължихме срока за смяна и връщане на стока чак до 10-ти януари 2021. Можете спокойно да изберете подаръци за близките си и да не се безпокоите за точния размер. 

Ако закупите неподходящи подаръци в наш магазин в периода от 1. 11. до 24. 12. 2020, можете да ги смените чак до 10. 1. 2021. В случай, че закупите подаръците в нашия онлайн магазин в същия период, можете да смените или да върнете неподходящите подаръци чрез изпращане на нашия адрес за връщане на стока. Услугата резервиране на стока и нейното закупуване се счита за покупка, осъществена в наш магазин.

 

Повече информация

Поръчвате подаръци за Коледа от sportisimo.bg? Направете го до 15-ти декември

5. 12. 2019

В случай че поръчвате коледни подаръци от Sportisimo, Ви препоръчваме да осъществите последната си поръчка до 15-ти декември, за да сте сигурни, че подаръците ще бъдат под елхата на Коледа.

 

Поръчките, приети след горепосочената дата, могат да закъснеят и да бъдат доставени след празника.

Вижте причините, поради които да пазарувате при нас

16. 1. 2019

В Sportisimo предлагаме огромен избор от продукти за най-различни видове спорт. Посетете раздела „Защо да пазарувате при нас?“ и разберете повече!!!

Sportisimo вече и в България

16. 1. 2019

С радост Ви съобщаваме, че Sportisimo встъпи на българския пазар с новия си E-shop. Вече можете да пазарувате при нас на български език и с цени в левове. Предоставяме Ви също толкова качествени продукти, колкото са и закупените продукти, благодарение на които вече ни познавате! С уважение Ваш Sportisimo