Новини

Потърсете причини да излезете навън. Какво ще кажете за спортна екипировка, в която мигновено ще се влюбите?

15. 3. 2021

Потърсете причини да излезете навън. Какво ще кажете за спортна екипировка, в която мигновено ще се влюбите?

Всеки може да предложи безброй причини, защо да останем вкъщи. Независимо от това, колко абсурдни са те! :) Намерете заедно с нас причини, защо да излезете навън. Първата причина? Спортна екипировка, в която ще се влюбите…

 

Можете да спортувате или да се насладите на излетите по всяко време. Важното е, че винаги си

заслужава. В магазините ни и в нашия онлайн магазин ще намерите обувки, облекло и спортна екипировка на неустоими цени. Вдъхновете се от промоционалните ни предложения.

 

[Вдъхнови се]

 

От какво може да се нуждаете?

  • от супер удобни обувки
  • от туристически обувки, с които да преодолееш всяко препятствие
  • от леки обувки за бягане, с които да бягате бързо
  • от туристическо облекло с практични технологии за излетите
  • от спортна екипировка за любимите Ви спортове

Посети онлайн магазина

Поръчайте коледните подаръци от нашия онлайн магазин най-късно до 11. 12.

9. 12. 2020

Желаете поръчаната стока да пристигне за Коледа? В такъв случай поръчайте най-късно на 11. 12. По-късните поръчки най-вероятно няма да Ви бъдат доставени навреме от куриерските служби. За да направим пазаруването преди Коледа по-лесно за Вас, подготвихме Ви следната информация: Най-късният термин за осъществяване на поръчка е препоръчителен, но колкото по-рано поръчате, толкова по-добре – куриерските служби са изключително натоварени около Коледа и е препоръчително да не оставяме нещата за последния момент. Ако се притеснявате за това, че няма да уцелите вкуса или размера на близките си, при нас можете да поръчате и да върнете или смените стоката чак до 10. 1. 2021. Научи повече Готови ли сте да пазарувате?

Пазарувайте безгрижно коледни подаръци, можете да ги върнете/смените чак до януари

31. 10. 2020

Удължихме срока за смяна и връщане на стока чак до 10-ти януари 2021. Можете спокойно да изберете подаръци за близките си и да не се безпокоите за точния размер. 

Ако закупите неподходящи подаръци в наш магазин в периода от 1. 11. до 24. 12. 2020, можете да ги смените чак до 10. 1. 2021. В случай, че закупите подаръците в нашия онлайн магазин в същия период, можете да смените или да върнете неподходящите подаръци чрез изпращане на нашия адрес за връщане на стока. Услугата резервиране на стока и нейното закупуване се счита за покупка, осъществена в наш магазин.

 

Повече информация

Поръчвате подаръци за Коледа от sportisimo.bg? Направете го до 15-ти декември

5. 12. 2019

В случай че поръчвате коледни подаръци от Sportisimo, Ви препоръчваме да осъществите последната си поръчка до 15-ти декември, за да сте сигурни, че подаръците ще бъдат под елхата на Коледа.

 

Поръчките, приети след горепосочената дата, могат да закъснеят и да бъдат доставени след празника.

Вижте причините, поради които да пазарувате при нас

16. 1. 2019

В Sportisimo предлагаме огромен избор от продукти за най-различни видове спорт. Посетете раздела „Защо да пазарувате при нас?“ и разберете повече!!!

Sportisimo вече и в България

16. 1. 2019

С радост Ви съобщаваме, че Sportisimo встъпи на българския пазар с новия си E-shop. Вече можете да пазарувате при нас на български език и с цени в левове. Предоставяме Ви също толкова качествени продукти, колкото са и закупените продукти, благодарение на които вече ни познавате! С уважение Ваш Sportisimo