Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Jack Wolfskin

Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5

Раница Код: 155769
Разпродадено
Описание
Раницата Moto pack Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5 е предназначена каране на колело с голяма енергичност. Предлага няколко специфични ...
Описание

Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5

Раницата Moto pack Jack Wolfskin MOAB JAM PRO 24.5 е предназначена каране на колело с голяма енергичност. Предлага няколко специфични функции при каране на колело, допълнена с отлично проветряваща и добре контактуваща гръбна система и светлоотразителни детайли с голяма видимост, за да бъдеш забелязан и при слаба светлина. Олекотената гръбна система AEROSHAPE е проектирана да предложи голямо удобство и свобода на движенията. Раницата е добре прилепнала за тялото, без това да пречи на движенията му. Централният вентилационен канал и проветряващата се подплата поддържат гърба охладен по време на движение. Благодарение на иновативната си конструкция от една част, задната система има допълнителното предимство да намалява производствените отпадъци до абсолютен минимум. Въздушната мрежа е от рециклиран материал също така, както основният материал и подплатата. Скритите джобове в предният джоб могат да бъдат използвани за велосипедни инструменти и аксесоари. Тук е поставена и каишка за захващане на LED фар или помпичка. Предлага и пространство за поставяне на водна система. Държача за каската е поставен в самостоятелна преграда на предената страна. Като допълнителен предпазен елемент, раницата е добавена и със светлоотразителни детайли на самата нея и на презрамките.
  • основното отделение е с еластична предна част, което помага за увеличаването на обема ѝ

Характеристика

Материал
1.Повърхностен: 100 % полиамид 2.Повърхностен ECOVAIL 75 % полиамид, 25 % еластан; вътрешни шорти: 100 % полиестер
Система за проветряване на гърба
да
Капак / Цип
цип
Брой отделения
3
Компресиращи презрамки
да
Колан за кръста
да
Гръден колан
да
Ширина
32 cm
Височина
52.5 cm
Обем
24 l
Тегло
767 g
Код на продукта
155769
Код на доставчик
2010261_2222_OS
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Jack Wolfskin