Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
32x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Klimatex

Klimatex ARCOT

Функционално термо бельо Код: 1308004147
Разпродадено
Описание
Функционалното мъжко термо бельо Klimatex ARCOT е с дълъг ръкав. Бешевната технология помага за по-малкото дразнене на кожата. Специални ...
Описание

Klimatex ARCOT

Функционалното мъжко термо бельо Klimatex ARCOT е с дълъг ръкав. Бешевната технология помага за по-малкото дразнене на кожата. Специални зони за оптимална вентилация на кожата. Супер еластичният материал е с високо съдържание на полипропилен за поддържане на оптималния микро климат и температура на кожата. Полипропиленовите влакна са леки, разполагат с изумителни термоизолационни качества, отвеждат потта и оставят кожата суха. Същевременно елиминират неприятните миризми, запазват цвета си и не позволяват на бактериите да се размножават. Този клин гарантира максимално отвеждане на потта и бързо изсъхване. Материалът е идеален за повишено физическо натоварване. Той запазва оптималната температура на кожата, елиминира промяната на температурата при смяна на интензивността на движенията (например каране на ски и използването на ски лифта впоследствие). Перфектната защита от изстиване на тялото.
  • без шевове
  • високо съдържание на пропилен за помага за максимална функционалност
  • бързо отвежда влагата ,не оставя кожата с чувство за студ

Характеристика

Материал
71 % полипропилен, 21 % полиамид, 8 % еластан
Кройка
slim
Код на продукта
1308004147
Код на доставчик
ARCOT-524/588
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 32
Оценки
За марката
Klimatex