Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Klimatex

Klimatex BRIAN

Дамска функционална тениска Код: 1310002690
Разпродадено
Описание
Дамската тениска Klimatex BRIAN е с дълъг ръкав в модерен и без шевен дизайн. Бешевната технология помага за по-малкото дразнене на ...
Описание

Klimatex BRIAN

Дамската тениска Klimatex BRIAN е с дълъг ръкав в модерен и без шевен дизайн. Бешевната технология помага за по-малкото дразнене на кожата. Цветността на тениската е получена от тъкането на специална машина и не е печатана. Луксозен еластичен материал с високо съдържание на полипропилен за гарантиране на добър климат на кожата. Полипропиленовото влакно е леко с добри термо-изолиращи свойства ,отвежда влагата от тялото,не позволява задържане на неприятна миризма ,като не позволява развитието на бактерии. Гарантира бързото извеждане на влагата от тялото.


Материала е много подходящ за повишена физическа дейност ,като помага за задържане на оптималната телесна температура при различните фази на активност на тялото. С тениската няма да настинеш ,нито да прегрееш. 


Всестранно използване за различни спортни активности. Идеална е като бельо за зимни спортове или туризъм в студени дни. Подходяща е за летни къмпинги като бельо до спалния чувал или за предпазване от вредните UV лъчи през деня. Изделието е леко и лесно се прибира. Същият модел се предлага и в форма за момичета като тениска ALISE. Тениската BRIAN е подходяща за комплект с долнището BREDE.

  • без шевове
  • високо съдържание на пропилен за за максимална функционалност
  • бързо отвежда влагата ,не оставя кожата с чувство за студ
  • поддържа оптималната топлина на кожата- Подходяща за целогодишно използванеултра леко изделие с широк диапазон на използване
  • от летните детски лагери до карането на ски през зимата
  • плетена структура

Характеристика

Материал
70% полипропилен, 23% полиамид, 7% еластан
Код на продукта
1310002690
Код на доставчик
BRIAN-900
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
За марката
Klimatex