Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
13x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap ATLAS 70+10

Туристическа раница Код: 3321162826
Разпродадено
Описание
Подплатената туристическата раница Loap ATLAS 70+10 е изработена с регулируема гръбна система AAS и подходяща за големи експедиции- ...
Описание

Loap ATLAS 70+10

Подплатената туристическата раница Loap ATLAS 70+10 е изработена с регулируема гръбна система AAS и подходяща за големи експедиции- гарантира отлично разпределяне на товара и дава на раницата невероятна стабилност при максимален капацитет. Еластичния заден панел , копира движенията на тялото и осигурява отлично проветряване. Раницата има две отделения , който могат да се напълват от горната и долната част , а между тях е поставена преграда. Капака на раницата е регулируем и допълнен с джоб от вътрешната страна, раменни презрамки и колан за кръста , като всички са анатомично оформени. Не липсват и страничните компресиращи презрамки и свързването на гърдите , което разпределя товара и олекотява гърба. Предлага допълнителни функции като: балансиране на презрамките и добавяне на предмети. 

Вътрешния материал е направен от здраво полиестърно влакно BULLTECH, което е високо издръжливо на разкъсване. Специалната структура на влакната гарантира, че дори и материалът да се скъса, дупката няма да се разшири. Влакната са защитени с полиестърно покритие, което е водоустойчиво и удароиздръжливо.

  • допълнителен дъждобран
  • стабилизиране от свързването на гърдите и бедрения колан
  • устойчив материал

Характеристика

Материал
полиестър, Bulltech
Система за проветряване на гърба
да
Компресиращи презрамки
да
Колан за кръста
да
Гръден колан
да
Ширина
34 cm
Височина
88 cm
Дълбочина
21 cm
Обем
80 l
Тегло
1.95 kg
Товароносимост
28 kg
Технологии
BULLTECH
Код на продукта
3321162826
Код на доставчик
BE2022-V11T
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 13
Оценки
За марката
Loap