Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 5
5x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap ECISS

Мъжки суитшърт Код: 133684
Разпродадено
Описание
Мъжкият трикотажно- еластичен суитшърт с качулка Loap ECISS стои добре на тялото, благодарение на материала му от (60 % памук, 40 % ...
Описание

Loap ECISS

Мъжкият трикотажно- еластичен суитшърт с качулка Loap ECISS стои добре на тялото, благодарение на материала му от (60 % памук, 40 % полиестер), не попива потта и в сравнение с класическите суитшърти е по-малко мачкаем. Подплатата (100 % single жарсе ) му създава приятно усещане при допир с тялото. Суитшърта е с цялостно разклопване с цип , който в края е завършен със защита за брадичката. Качулката му може да бъде регулирана с кръгло шнурче. Ръкавите и долния край са свободни, без пристягане. Допълнена е с 2 отворени странични джоба. Суитшърта е украсен с контрастен жълт печат , който се съчетава добре с останалите жълти елементи -във вътрешната част на качулката, шнурчето и ципа. Направен е в класическата кройка (Regular Fit) и средният грамаж 250 г/м?, в размери до XXXL. Препоръчва се пране при 30 °C и използване на омекотител.
  • еластичен материал
  • права (regular) кройка
  • удобен суитшърт с качулка
  • стои добре върху тялото
  • по-малко се мачка
  • два джоба

Характеристика

Материал
60%памук, 40 % полиестер
Грамаж
250 г/m²
Подплата
100 % памук
Кройка
regular
Код на продукта
133684
Код на доставчик
CLM2203-L24XC
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 5
Оценки
За марката
Loap