Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap EDALEN

Дамски суитшърт Код: 133833
Разпродадено
Описание
Дамският суитшърт с цип Loap EDALEN е направен с класическата кройка (Regular Fit) с качулка, която може да се пристегне с връзка. Ръкавите ...
Описание

Loap EDALEN

Дамският суитшърт с цип Loap EDALEN е направен с класическата кройка (Regular Fit) с качулка, която може да се пристегне с връзка. Ръкавите и долният край са класически, без пристягане. Материята е технически устойчива и има гъвкав спирален цип, чиято основа е специална спирала, свързана с лентата свързан със защита за брадичката в края, която го предпазва от нараняване. Изработен е от смесен материал (74 % памук, 24 % полиестер, 2 % вискоза), затова е много приятен при допир и създава удобство при носене. Суитшърта е леко еластичен и запазва за дълго формата си, бързо изсъхва и почти не се мачка. Контрастната оранжева гама на ципа, подплатата на качулката и разноцветните конци на материята образуват интересен 3D ефект. Суитшърта е два странични джоба. Благодарение на грамажа от 260 г/м² бързо ще се превърне в любимата ти дреха за всекидневно обличане по време на училище и при разходки с приятели както в града , така и сред природата. Модела е допълнен с два отворени джоба.
  • еластичен и бързосъхнещ материал
  • препоръчва се изпирането да бъде при температура до 30°C с омекотител
  • манекенката на снимката е с височина 170 см и е облечена с размер S

Характеристика

Материал
74 % памук, 24 % полиестер, 2 % вискоза
Грамаж
260 г/м²
Кройка
regular
Код на продукта
133833
Код на доставчик
CLW2116-U07E
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
За марката
Loap