Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap GALEN

Мъжки спортен пуловер Код: 134381
Разпродадено
Описание
Мъжкият спортен пуловер Loap GALEN е с класическа кройка, права яка и еластични маншети. Създаден е от функционалния материал ULTRAWARM (100 ...
Описание

Loap GALEN

Мъжкият спортен пуловер Loap GALEN е с класическа кройка, права яка и еластични маншети. Създаден е от функционалния материал ULTRAWARM (100 % полиестер, грамаж 260 г/м2) – по-дебела двустранно кардирана плетка с гладка външна част. Предната част на дрехата е капитонирана и затоплена - защитава перфектно от студа, дъжда и вятъра благодарение на издръжливия материал STORMEX. В подмишниците и вътрешната част на ръкавите се намира функционална част (88 % полиестер, 12 % еластан), която помага за отвеждането и изпаряването на потта. Пуловерът е еластичен и много приятен на допир. Същевременно запазва формата си, съхне бързо и почти не се намачква. Ципът е със защита за брадата, която не му позволява да я прещипе. Разполага със странични джобове с цип. Идеалният избор за ски бягане, туризъм и ежедневно носене. Подходящ за носене през всеки сезон.
  • топъл флийс материал
  • бързосъхнещ
  • цип със защита за брадата

Характеристика

Материал
100 % полиестер (Ultrawarm)
Грамаж
260 г/м2
Кройка
класическа
Външни джобове
2
Технологии
STORMEX
Код на продукта
134381
Код на доставчик
OLM2125-I43I
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 1
Оценки
За марката
Loap