Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 12
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap NARVIC

Мъжко зимно яке Код: 133595
Цвят синьо
Размер XL

Налично

От 3.5. до 7.5. при Вас с наш транспорт

Доставка
109,90 лв.
Описание
Мъжкото зимно яке с качулка Loap NARVIC е приятно при допир , благодарение на копринената му обработка. Предлага затопляне по време на ...
Описание

Loap NARVIC

Мъжкото зимно яке с качулка Loap NARVIC е приятно при допир , благодарение на копринената му обработка. Предлага затопляне по време на зимни навявания, дъжд или студен вятър. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO не само защитава от влагата, но и отвежда потта от тялото и се грижи за проветряването. Има мека капитонирана подплата и затопляш пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, който бързо се приспособяват към тялото и го затоплят. Обработката на повърхностният материал дава еластичност и свобода на движенията при качване в трамвая или стълбите. Кройката му издължава фигурата. Изработено е с леко удължена задна част и с цепки за удобство и добре прилепване на кройката му. Качулката му се регулира с връзки и е допълнена с кожичка, която се закопчава с цип и магнит. Пристягането на ръкавите е бързо с ленти от велкро, а долният му край е свободен , без пристягане. Ципът му е с метален дизайн и има допълнителна платка с копчета. Ципа е със защитна платка за предпазване от защипване на брадичката. В страничните части са поставени два джоба , които имат отвори в горните и страничните части и се закопчават с копчета тик-так. Модела е много удобен, затоплящ и елегантен , което го прави подходящ за всекидневно носене по време на работа или в свободното време.
  • приятен при допир материал
  • водонепропусклива и “дишаща” мембранна конструкция
  • контрастна с подплата
  • удобен и подходящ за всекидневно носене

Характеристика

Материал
100 % памук
Подплата
100 % полиестер
Кройка
regular
Мембрана
Aqua Pro
Воден стълб
1000 мм
Проветривост
800 г/m²/24 часа
Качулка
зашита
Технологии
AQUA PRO , POLYTHERM
Код на продукта
133595
Код на доставчик
CLM2133-L08L
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Технологии
Технологии
Оценки 0
Оценки
За марката
Loap