Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 11
25x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap NERD

Мъжко дълго зимно яке Код: 143703
Цвят синьо
Размер:
Изберете си
S
M
XXL
Размер:
Изберете си

Налично

104,90 лв.
Избери размер
S
M
XXL
Описание
Мъжкото яке Loap NERD е изключително приятно на допир, благодарение на “копринената” му обработка cotton feel. Повърхностната обработка ...
Описание

Loap NERD

Мъжкото яке Loap NERD е изключително приятно на допир, благодарение на “копринената” му обработка cotton feel. Повърхностната обработка mechanical stretch осигурява еластичност и комфорт през целия ден. Кройката му може да скрие и малкото коремче. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO не само защитава от влагата, но и отвежда потта от тялото и се грижи за проветряването. Разполага с приятна на допир подплата със затоплящият пълнеж POLYTHERM от кухи влакна, които се приспособяват към тялото и предоставят топлинен комфорт. Защитава тялото от снежните ветрове , дъжда и острият студен вятър, благодарение на водоустойчивата му тъкан. Класическата кройка е много удобна, а гърбът е леко удължен. Качулката е зашита и допълнена със шнурче за пристягане. В колана се регулира с кръгла връзка, ръкавите бързо се закопчават с лента от велкро , а долният му край е свободен. Основният двупосочен цип е с метален ефект и практично прикриване за брадичката, което е защитава от нараняване и студения цип. В страничната част са поставени два просторни джоба с цип и един малък джоб с велкро лента и на лявата предмишница. Модела е много удобен, затоплящ и елегантен , което го прави подходящ за всекидневно носене по време на работа или в свободното време.
  • регулируема качулка
  • леко удължен гръб
  • двупосочен основен цип с метален ефект
  • маншетите на ръкавите се регулират с помощта на велкро лента

Характеристика

Материал
100 % полиестер cotton feel, mech. stretch
Подплата
100 % полиестер (taffeta)
Изолация
100 % полиестер (PolyTherm)
Мембрана
Aqua Pro
Дишаемост
800 г/m²/24 часа
Технологии
AQUA PRO , POLYTHERM
Код на продукта
143703
Код на доставчик
CLM2242-M94M
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Таблица с размери
Таблица с размери
Технологии
Технологии
Оценки 25
Оценки
За марката
Loap