Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 18
12x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap OKARAFA

Дамско скиорско яке Код: 134469
Разпродадено
Описание
Стилното дамско ски яке Loap OKARAFA разполага с откопчаваща се качулка с изкуствен косъм, с мембрана AQUA PRO (воден стълб 5000 мм и ...
Описание

Loap OKARAFA

Стилното дамско ски яке Loap OKARAFA разполага с откопчаваща се качулка с изкуствен косъм, с мембрана AQUA PRO (воден стълб 5000 мм и дишаемост 5 000 г/м2/24ч.) и лепени критични шевове. Предоставя бързо отвеждане на потта от тялото и го запазва топло и сухо. Връхният материал STORMEX е с по-висок грамаж и предоставя защита от снега, дъжда и вятъра. Обработката mechanical stretch гарантира еластичност и свобода на движенията при всякакви условия. Материалът STORMEX създава лъскав сребърен ефект в горната част на ръкавите и в средната предна и задна част на якето. Подплатата с цялостен печат е създадена от 100 % полиестерна тафта с приятна на допир обработка velvet tricot – затоплена функционална част от мек и топъл микро плюш, разположена по дължината на гръбнака. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM (100 % полиестер) запазва перфектно формата си. Същевременно лесно се приспособява към тялото и го запазва топло. Качулката може да се регулира с велкро лепенка и да се откопчава. Изкуственият косъм също може да се откопчава с копчета. Проветряването в подмишниците е с цип и мрежеста материя, които не позволяват на снега да нахлуе през тях. Разполага с качествен цип, който е със защита от прещипване на брадата. Ръкавите са със спираловидни ципове в долната част и са с еластични маншети с отвори за палците. Елегантно капитонирано яке с вталена кройка, което ще подчертае извивките ти. Долната му част може да се регулира. Снежният колан се грижи за перфектната защита от снега и е с гумена лента, която го фиксира перфектно към тялото. Якето разполага с три джоба - два с цип и отвор от горна страна и един вътрешен (идеален за телефон). То е топло и много удобно. Леко удълженият гръб го прави идеално за каране на ски и за ежедневна употреба. Препоръчваме съчетаването със ски панталони, функционални дерхи и термобельо.

  • еластичен функционален материал
  • ефективно отвеждане на потта
  • топъл материал
  • да се пере на температура до 30°C без употребата на омекотител
  • моделката на снимката е с височина 170 см и носи размер S

Характеристика

Материал
100 % полиестер (Stormex)
Подплата
100 % полиестерна тафта, velvet tricot
Кройка
вталена
Изолация
100 % полиестер (PolyTherm)
Мембрана
Aqua Pro
Воден стълб
5000 мм
Дишаемост
5 000 г/м²/24ч.
Проветряване
с цип
Качулка
откопчаваща се с косъм, който се откопчава
Вътрешен джоб
1
Външни джобове
3
Технологии
AQUA PRO , POLYTHERM , STORMEX
Код на продукта
134469
Код на доставчик
OLW2117-T62T
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 12
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Loap