Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 18
15x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap ORSANA

Дамско скиорско яке Код: 116599
Разпродадено
Описание
Дамското ски яке Loap ORSANA е с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 мм и дишаемост 5000 г/м2/24 часа. Разполага с лепени критични ...
Описание

Loap ORSANA

Дамското ски яке Loap ORSANA е с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 мм и дишаемост 5000 г/м2/24 часа. Разполага с лепени критични шевове и с мембрана AQUA PRO. Предоставя добро проветряване и отвеждане на влагата, съчетано с топлина и максимален комфорт. Външният материал STORMEX е устойчив на сняг, дъжд и вятър. Подплатата му е създадена от 100 % полиестерна тафта с обработка velvet tricot, а областта на гърба, врата и около ципа е от приятен микро плюш. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM (100 % полиестер и 80 % найлон и 20 % полиестер в горните части и ръкавите), която се приспособява към тялото и гарантира комфорт. Качулка може да се откопчава и се регулира с велкро лепенка. Тя е с косъм, който се закопчава с цип и магнит. Проветряването в подмишниците е с цип и мрежеста материя, които не позволяват на снега да нахлуе през тях. Ръкавите са с регулируеми велкро лепенки в долната част и са с еластични маншети с отвори за палците. Якето е с удобна по-свободна кройка, която гарантира удобство. Долната му част може да се регулира. Снежният колан се грижи за перфектната защита от снега. Страничните 2 джоба са с цип. Левият ръкав е с практичен джоб с цип. Якето има и вътрешен джоб за най-необходимите вещи, мрежест джоб за ски очила и отвор за кабел от слушалки. Красивият дизайн с удължен гръб го прави идеално за каране на ски и планинските приключения.

  • практичните ленти на снежния колан служат за закопчаване към ски панталони
  • топлещ материал
  • разполага с цип със защита за брадата.моделката на снимката е с височина 170 см и носи размер S

Характеристика

Материал
100 % полиестер (Stormex)
Подплата
100 % полиестер (taffeta)
Изолация
100 % полиестер (PolyTherm)
Мембрана
Aqua Pro
Воден стълб
5 000 мм
Дишаемост
6 000 г/м²/24 ч.
Технологии
AQUA PRO , POLYTHERM , STORMEX
Код на продукта
116599
Код на доставчик
OLW2113-C36C
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 15
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
Loap