Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 9
4x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Loap

Loap URIELLA

Дамско софтшел яке Код: 134445
Разпродадено
Описание
Дългото функционално яке Loap URIELLA е допълнено с полар от вътрешната страна , без мембрана, от техническият повърхностен материал ...
Описание

Loap URIELLA

Дългото функционално яке Loap URIELLA е допълнено с полар от вътрешната страна , без мембрана, от техническият повърхностен материал TECNOSOFT (92 % полиестер, 8 % еластан) –еластичен и леко функционален материал с добра устойчивост на топлинна изолация при неблагоприятни климатични условия. Цялата предна и задна част са затоплени с издръжливия материал STORMEX Ultrasonic (100 % полиестер, флийс). Функционалното яке е с 3D ефект, с класическа кройка и с полу-еластична талия. Качулката и ръкавите са завършени с еластичен кант. Ципът разполага със защита за брадата, която не позволява на студа да нахлуе и предпазва брадата от защипване. В страничните части има два джоба закопаващи се ципове. Техническото яке стои добре на тялото, идеално е за планината, пътувания в свободното време и всякакви активности от есента до пролетта. Препоръчваме да бъде комбинирано с функционални панталони или термо бельо. Препоръчва се изпиране при 30 °C без използване на омекотител.
  • еластичен материал
  • двустранен цип
  • права (regular) кройка
  • качулка, която не се сваля
  • джобове с цип
  • манекенката на снимката е с височина 174 см и е облечена с размер S

Характеристика

Материал
92 % полиестер, 8 % еластан (Tecnosoft)
Качулка
зашита
Външни джобове
2 предни с цип
Технологии
TECNOSOFT
Код на продукта
134445
Код на доставчик
SFW2132-T68V
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 4
Оценки
За марката
Loap