Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 7
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Lotto

Lotto STRATOSPHERE II SPD

Мъжки обувки за тенис Код: 2112014650
Разпродадено
Описание
Мъжките обувки за тенис Lotto STRATOSPHERE II SPD, ще бъдат твой верен партньор на тенис корта. Дишаща повърхностна материя запазва ходилото ...
Описание

Lotto STRATOSPHERE II SPD

Мъжките обувки за тенис Lotto STRATOSPHERE II SPD, ще бъдат твой верен партньор на тенис корта. Дишаща повърхностна материя запазва ходилото в приятен климат и при по-тежки натоварвания.
  • ReactiveArch - Нова форма на вдлъбнати подметки, която придвижва крака по кривата на естествената деформация на предната напречна арка.
  • Heel Control е сбор от технически елементи в конструкцията, които осигуряват правилната поддръжка и позиция на петата.
  • Enerturn осигурява по-добро омекотяване. Функционални материали с по-голяма гъстота, разсейват негативната сила на ударите и акумулират енергията обратно към оттласкването.
  • Puntoflex - специализирана функция, която дава възможност на крака да се движи, но същевременно подметката да си запази устойчивостта и да се завърне в дадената си позиция.стелка OrthoLite®

Характеристика

Подметка
каучук
Технологии
ENERTURN , HELL CONTROL , PUNTOFLEX , REACTIVEARCH , STRATOSPHERE
Код на продукта
2112014650
Код на доставчик
S9429
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Технологии
Технологии
Оценки 2
Оценки
Как да изберем размер
Как да изберем размер
За марката
Lotto