Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Madshus

Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL

Ски за ски бягане в класически стил Код: 8216000005
Разпродадено
Описание
Ултра леката конструкция и качествената плъзгаща част на модела Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL прави ските идеални за ...
Описание

Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL

Ултра леката конструкция и качествената плъзгаща част на модела Madshus ULTRASONIC INTELLIGRIP + NIS PERF CL прави ските идеални за спортните скиори. Дървената сърцевина Paulownia Air W core е изключително издръжлива и същевременно лека. Тя е подсилена с карбонови слоеве, благодарение на които не губи качествата си и след дългогодишна употреба. Спортната плъзгаща се част P-Tex 2000 изключително добре абсорбира апликираната вакса и осигурява много добро плъзгане и при целодневна употреба. Геометрията на ските Ultrasonic произлиза от състезателната колекция на марката и осигурява спортно ски бягане със сигурни оттласквания и добър контрол. Интегрираната лента Intelligrip в ската прави овладяването на класическата техника още по-лесно. Прогресивният профил на лентата от специалната смес от мохер и найлон осигурява оптимални оттласквания и плъзгане при всякакви условия без необходимост от апликиране на вакса. Гореспоменатата интегрирана лента може да се сменя чрез отлепяне и залепяне. Плъзгащата се част Intelligrip® е правилното решение за лесно и комфортно ски бягане с максимална скорост.

Характеристика

Подходящ стил
класически
Твърдост
универсални
Конструкция
Paulwnia carbon hybrid
Плъзгаща повърхност
P-tex 2000 electra / Intellgrip в средната част
Ски автомати
Rottefella Touring classic
Съвместимост
NNN
Тегло
1.19 kg
Код на продукта
8216000005
Код на доставчик
N18344+10200338
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
Таблица с размери
Таблица с размери
За марката
Madshus