Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
3x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Mango

Mango CUSNA VIP

Унисекс ски каска с визьор Код: 8743000546
Разпродадено
Описание
Висококачествената ски каска Mango CUSNA VIP е с интегриран фотохроматичен визьор, който сам потъмнява според интензивността на светлината. ...
Описание

Mango CUSNA VIP

Висококачествената ски каска Mango CUSNA VIP е с интегриран фотохроматичен визьор, който сам потъмнява според интензивността на светлината. Благодарение на системата за регулиране RUN SYSTEM, каската точно се приспособява към главата и осигурява така максимално удобство и безопасност HARD SHELL - с комбинацията на много твърда външна кора от материала ABS или от поликарбонат и вътрешен полистирен, който идеално абсорбира удара, възниква конструкция, осигуряваща отлична безопасност и защита. RUN SYSTEM – универсална стягаща система, с помощта на регулиращо колелце е възможно само за няколко секунди да се приспособи каската към главата. Резултатът е максимално удобство и увеличена безопасност. МЕКИ НАУШНИЦИ - всички модели каски Mango разполагат с наушници от мек материал, свързан с кората на каската. Защитата на главата не е особено увеличена, но значително е подобрен комфорта при каране. СВАЛЯЩИ СЕ НАУШНИЦИ - наушниците може лесно да бъдат свалени. Това е много практично, особено при топло и слънчево време. FLEXVISION – благодарение на тази модерна технология визьорът автоматично се адаптира към реалните светлинни условия. При интензивна светлина плаката автоматично потъмнява, при смрачаване изсветлява. Резултатът е съвършен комфорт при каране на ски при всякакви условия. ZEROFOG - технология, която значително намалява риска от замъгляване на визьора. Така че през визьора ще виждаш ясно и оптически точно.

  • визьор: синя плака, филтър категория S1-2
  • фотохроматичен FlexVision
  • огледален ефект
  • 100% защита от UV лъчите
  • устойчива на одраскване
  • обработка срещу замъгляване ZeroFog
  • защитен дунапрен
  • каска: меки свалящи се наушници
  • система за затягане RUN
  • транспортна опаковка включително

Характеристика

Конструкция
HARD SHELL
Отвори за проветряване
12
Облицовка на вътрешната част
да
Свалящи се наушници
да
Използване за предпазване на брадата
не
Защитен калъф за транспортиране
да
Регулируем размер
да
Стандарт
ČSN EN 1077
Технология
HARDSHELL + система за затягане RUN
Тегло
530 g
Код на продукта
8743000546
Код на доставчик
1619390
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 3
Оценки
За марката
Mango