Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
2x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Mango

Mango MONTANA VIP

Унисекс ски каска с визьор Код: 8743000545
Разпродадено
Описание
Ски каска с визьор Mango MONTANA VIP, изработена по технологията HardShell. Каската е снабдена с визьор, с фотохроматичен филтър Flexvision ...
Описание

Mango MONTANA VIP

Ски каска с визьор Mango MONTANA VIP, изработена по технологията HardShell. Каската е снабдена с визьор, с фотохроматичен филтър Flexvision и с обработка срещу замъгляване ZeroFog. Визьорът предоставя 100% защита от UV лъчите и е устойчив на одраскване. Вентилацията на каската е осигурена от 12 вентилационни отвора с възможност за регулиране. HARD SHELL - с комбинацията на много твърда външна кора от материала ABS или от поликарбонат и вътрешен полистирен, който идеално абсорбира удара, възниква конструкция, осигуряваща отлична безопасност и защита. МЕКИ НАУШНИЦИ - всички модели каски Mango разполагат с наушници от мек материал, свързан с кората на каската. Защитата на главата не е особено увеличена, но значително е подобрен комфорта при каране. СВАЛЯЩИ СЕ НАУШНИЦИ - наушниците може лесно да бъдат свалени. Това е много практично, особено при топло и слънчево време. RUN SYSTEM – универсална стягаща система, с помощта на регулиращо колелце е възможно само за няколко секунди да се приспособи каската към главата. Резултатът е максимално удобство и увеличена безопасност. ZEROFOG - технология, която значително намалява риска от замъгляване на визьора. Така че през визьора ще виждаш ясно и оптически точно. FLEXVISION – благодарение на тази модерна технология визьорът автоматично се адаптира към реалните светлинни условия. При интензивна светлина плаката автоматично потъмнява, при смрачаване изсветлява. Резултатът е съвършен комфорт при каране на ски при всякакви условия.

  • визьор: плака, филтър категория S1-S2
  • фотохроматичен Flexvision
  • 100% защита от UV лъчите
  • устойчива на одраскване
  • обработка срещу замъгляване ZeroFog
  • огледален ефект
  • защитен дунапрен
  • каска: меки свалящи се наушници
  • универсална система за затягане RUN
  • транспортна опаковка включително

Характеристика

Технология
HARDSHELL + система за затягане RUN
Конструкция
HARD SHELL
Свалящи се наушници
да
Регулируем размер
да
Стандарт
ČSN EN 1077
Тегло
550 g
Код на продукта
8743000545
Код на доставчик
1816390
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 2
Оценки
Категория плаки
Категория плаки
За марката
Mango