Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 8
0x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
MONS ROYALE

MONS ROYALE MOMENTUM BIKE

Мъжки функционални панталони от мерино вълна Код: 142106
Разпродадено
Описание
Мъжките велосипедни панталони Mons Royale MOMENTUM BIKE са направени с ергономична кройка за улесняване при планинският велосипедизъм от ...
Описание

MONS ROYALE MOMENTUM BIKE

Мъжките велосипедни панталони Mons Royale MOMENTUM BIKE са направени с ергономична кройка за улесняване при планинският велосипедизъм от устойчива тъкан с голямо тегло, която е здрава от външната страна и приятно омекотена от вътрешната. Материята е с лека еластичност за по-голямо удобство. Подсилени панели на колената предлагат голяма защита от разкъсване , а еластичната платка в задната им част създава удобство на движенията. Кройката Mons "standard fit” гарантира пълна свобода на движенията и необходимото пространство за поставяне на протектори за колена. Система с велкро лента за регулиране на ширната на колана. Не им липсва и джобче с цип за телефон , а страничните джобове с мрежа предлагат вентилация в горещите дни или при интензивните движения при изкачване. Мерино вълната е от овце от Нова Зеландия, която предлага отличните качества за мекота(не дразни кожата), отлично извежда потта, поддържа оптималната топлина на тялото и не образува неприятна миризма. ZQ сертификата гарантира спазването на най-строгите стандарти за производство, лоялно отношение към животните и добро качество. Панталонките нямат подложка и ние препоръчваме да се използват подложките EPIC или ENDURO.
  • двойна тъкан с голям грамаж
  • лека еластичност
  • подсилени панели на колената
  • standard кройка
  • пространство за протектори

Характеристика

Материал
52 % полиестер, 39 % мериносова вълна, 9 % еластан
Грамаж
255 г/m2
Кройка
стандартна
Тегло
520 g
Код на продукта
142106
Код на доставчик
100589-1139-001
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 0
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
MONS ROYALE