Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 6
1x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
MONS ROYALE

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO VLS W

Дамска функционална тениска за колело от мерино вълна Код: 142090
Разпродадено
Описание
Дамска функционална тениска за колело от мерино вълна Mons Royale REDWOOD ENDURO VLS W. Независимо дали се отправяш на еднодневно ...
Описание

MONS ROYALE REDWOOD ENDURO VLS W

Дамска функционална тениска за колело от мерино вълна Mons Royale REDWOOD ENDURO VLS W. Независимо дали се отправяш на еднодневно колоездене или на няколкодневна експедиция, най-модерната, свръх леката материя Merino Air-con ще запази тялото ти топло, дори и ако е леко влажно. Материята е много по-бързо изсъхваща и устойчива от класическата мерино вълна. По-свободната "standard Mons fit" кройка предоставя свобода на движенията. Страничните части и подмишниците са от мериносова вълна и са мрежести, което предоставя добро проветряване. Разполага с удължен гръб (drop-tail) и със заден джоб с цип и скрита кърпичка за слънчеви очила. Задният джоб с цип е идеален за дребни предмети , а допълнителната кърпичка е подходяща за изтриване на слънчеви очила. Мерино вълната е от овце от Нова Зеландия, която предлага отличните качества за мекота(не дразни кожата), отлично извежда потта, поддържа оптималната топлина на тялото и не образува неприятна миризма. ZQ сертификата гарантира спазването на най-строгите стандарти за производство, лоялно отношение към животните и добро качество.
  • Merino Air-Con fabric (влакната са по-здрави и запазват своите функционални качества)
  • бързосъхнещ материал
  • standard Mons fit" кройка
  • заден джоб на цип

Характеристика

Материал
83 % мерино вълна , 13 % найлон, 4 % еластан
Грамаж
140 г/м2
Кройка
стандартна
Тегло
215 g
Код на продукта
142090
Код на доставчик
100457-1171-389
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 1
Оценки
Поддръжка на материали
Поддръжка на материали
За марката
MONS ROYALE