Nike MAGISTA ORDEN FG

Мъжки бутонки (2134044981)

без оценка
оценка: 0

Описание

Nike MAGISTA ORDEN FG

Иновативни бутонки Nike MAGISTA ORDEN FG, които са предназначени за режисьора на играта. Този модел е специален с лесния контрол, тракцията и максималния комфорт по време на игра. Моделът е произведен за колекцията CTR360. Технологията All Conditions Control ти помага да запазиш перфектен контрол над топката и при мокри и сухи условия.

  • външната част е изработена от синтетична кожа Kanga-Lite за изключително приспособяване, мощност и удобство във всички възможни условия
  • външната част с технологията NikeSkin обгръща крака, приляга перфектно и поддържа чувството за свобода
  • бутоните за твърда настилка FG са произведени специално за игрища с къса трева, която може да бъде леко мокра и леко кална

Характеристика

Артикулен номер 2134044981
Код на продукта 651329-440
Подметка FG - оптимален старт и ускорение на твърда настилка от естествена трева
Технологии FG - твърда, естествена настила, All Conditions Control
Колекции Nike Magista

Използвани технологии

FG - твърда, естествена настила

Бутонки, предопределени за твърда, естествена настилка. Те се използват за къса трева, която може да бъде мокра, но не мека и кална. Тези бутонки могат да са подсилени с различни елементи. Бутоните в ...

All Conditions Control

All Conditions Control (ACC) осигурява оптимален контрол върху топката при всякакви условия. Перфектни обувки както за сух, така и за мокър терен.

Колекции

Nike Magista

Радикалният нов модел Magista е един от многото знаменити иновации на фирмата Nike в областта на обувките, предназначени за спортни постижения. Допринася изцяло нов подход към това, как трябва да изглеждат бутонките и какво трябва да е изживяването от играта.

Този нов модел е проектиран така, че да се приспособява перфектно към ходилото и да предоставя по-добро чувство към топката. Идеален е за креативните играчи, които „създават“ играта. Фирмата Nike е модифицирала своята технологията Flyknit така, че да може да я използва специално за тези бутонки. Благодарение на нея играчите ще имат по-добър контрол и по-добро чувство към топката.

Оценка

0

/5
Обща оценка
без оценка
0 оценка
0
0
0
0
0

Само регистрираните клиенти могат да дават оценка.

Влез в акаунта

Дискусия

Попитай ни, с удоволствие ще ти помогнем

Напиши нов коментар

Само регистрираните потребители могат да пишат коментари в дискусията.


Влез в акаунта

Връщане и смяна

Опция "преглед и тест", преди заплащане на поръчката, не предлагаме.

Не сте сигурни как да постъпите в случай че се наложи да върнете, смените или да предявите рекламация на стоката? Тук сме Ви приготвили подробно описание на това как да постъпвате в такива случаи.

výměna zboží                 vrácení zboží              reklamace zboží

Може да ти бъде от полза

Подобни продукти