Продукта е допълнен за сравняване
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
1 / 4
57x
Добави в списъка
За да сложиш продукт в количката, трябва първо да влезеш в своя акаунт.
Продукта е допълнен за сравняване
Сравни
Показване на сравняването
Продукта е премахнат от сравняване
Northfinder

Northfinder WINNIPEG

Мъжко яке Код: 121074
Разпродадено
Описание
Мъжкото яке Northfinder WINNIPEG е изработено с топлинна изолация и е подходящо за всякакви активности на открито.;Със своя хибриден дизайн ...
Описание

Northfinder WINNIPEG

Мъжкото яке Northfinder WINNIPEG е изработено с топлинна изолация и е подходящо за всякакви активности на открито.;Със своя хибриден дизайн гарантира идеален климат под него и едновременно с това проветряване от страничните панели и долните части на ръкавите. Подходящо е за туристически излети в студеното и сухо време . Изолацията му е компактна, гъвкава и не изисква специални грижи. Еластичните маншети на ръкавите и еластичният кант забраняват изтичането на топлината и пристягат дрехата към тялото. Ципа му е допълнен с платка и е завършен със защита за брадичката. Двата изолирани джоба са с цип, а джоба на гърдите е идеален за поставяне на телефон. Във вътрешната страна са поставени два отворени джоба за шапка и ръкавици. Хибридното затоплящо яке е подходящо за активен туризъм, като предлага функционалност, неограничени движения и водоустойчив повърхностен слой.
  • джоб на гърдите
  • странични джобове
  • панели с разтеглив материал
  • качествена изолация

Характеристика

Материал
100 % полиестер
Външен джоб
3 бр. (2 странични с цип, 1 с цип на гърдите)
Вътрешен джоб
2 (2 странични, отворени)
Код на продукта
121074
Код на доставчик
106886-304
Цветовете на продуктите меже да са леко различни, в зависимост от светлината в студиото, или разделителната способност на Вашето устройство.
Оценки 57
Оценки
За марката
Northfinder